Kuva: Tino Tran /WCBU

Royanin WCBU on alkanut suomalaisittain värikkäissä merkeissä. Grand Mastersit ovat ottaneet kaksi voittoa kolmesta samoin kuin Mixed Masters neljästä.

Grand Mastersin ensimmäinen voitto tuli jo avauspäivänä, kun Suomi murskasi Japanin 13-5. Mestarisuosikkeihin kuuluvat Yhdysvallat valitettavasti polki Suomea vastaan voittolukemiksi 13-3. Päivä päättyi kuitenkin suomalaisten juhliin Espanjan hävitessä 13-7. Grand Mastersit ovat tällä hetkellä 10 joukkueen lohkossa kuudentena. Tänään he kohtaavat lohkokolmosen Kanadan ja lohkojumbon Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

Katso tästä Grand Mastersin sarjataulukko.

Mixed Masters kärsi ensimmäisessä ottelussaan harmillisen tappion Kanadalle 9-10 pideltyään voitonavaimia käsissään johtaen ottelua jopa 7-4. Maanantaina kolmen ottelun kimarasta saldoksi tuli voitto Kolumbiasta 13-2 ja Sveitsistä 13-7 sekä häviö Isolle-Britannialle 6-13. Tänään vastaan asettuvat toistaiseksi voittamaton Yhdysvallat ja heittopussi Japani.

Katso tästä Mixed Mastersin sarjataulukko.

Suomen peli Kanadaa vastaan on edelleen nähtävissä Fanseatissa. Oikaisu: FIN-CUR-ottelua ei striimata Fanseatiin.

Artikkelikuva: Tino Tran /WCBU

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?