Suomen U17 pelaa Israelia vastaan. Kuva: Klára Matejková

EYUC-kisoissa naisten U20-joukkue voitti molemmat ottelunsa, U20-miehillä oli välipäivä ja U17-joukkueen otteet kehittyvät päivä päivältä.

Naisten U20 pelaa ultimaten juniorien EM-kisojen yhdeksännestä sijasta. Suomi voitti molemmat jatkolohko-ottelunsa ja ansaitsi erinomaisen lähtöpaikan pudotuspeleihin. Ensin kaatui Slovakia 12-7 ja sen jälkeen Israel 12-9. Tänään ensimmäinen vastus on Belgia, joka on vielä voitoitta. Mikäli Suomi voittaa ottelunsa, tulee seuraava vastustaja otteluparista Israel-Itävalta.

U20-miehillä ei ollut tiistaina otteluita. Joukkue pelaa tänään Espanjaa ja Israelia vastaan. Israel voitti tiistaina Espanjan 15-6.

U17-joukkue kerää edelleen hyvää kokemusta ja on turnauksen edetessä parantanut otteitaan. Tiistain tuloksissa Sveitsi voitti 15-2, Irlanti 15-3 ja Israel 14-6. Suomi pelaa vielä pohjalohkon sijoista 11-13. Lohkon kaksi muuta vastusta ei ole vielä tiedossa. Keskiviikko on joukkueelle välipäivä.

Suomen U17 pelaa Israelia vastaan. Kuva: Klára Matejková

Seuraa juniorien EM-kisoja!

Suomi edustaa miesten U17- ja U20-sarjoissa sekä naisten U20-sarjassa.

EYUC eli ultimaten nuorten EM-kisat kestävät lauantaista perjantaihin 5.-11.8. Kisojen kotisivut ovat osoitteessa http://eyuc2017.com/. Aikataulut löytyvät osoitteesta http://eyuc2017.com/games/schedule ja tulokset päivitetään tänne: http://eyuc2017.com/games/results.

EYUC-kisojen ykkös- ja kakkoskentän otteluita voi katsoa suorana Fanseat.comista. Fanseatin käyttö on maksullista ilmaiskuukauden jälkeen. Lisäohjeita palvelun kotisivuilta Fanseat.com.

Kuvat: Klára Matejková

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?