Liiton hallitus on yhdessä sarjavastaavien kanssa päättänyt, että hallikaudella 2017-2018 avoimen ja naisten A-sarjat jatkavat edelliskauden mukaisina. Lisäksi hallitus ja sarjavastaavat päättivät seuraavista muutoksista alkavalle hallikaudelle:

 • Hallitourin kahdeksan jengin alkulohkojen seedausperiaate on jatkossa seuraavanlainen:
  • A: 1,4,6,7
  • B: 2,3,5,8
 • Jatkossa joukkueet nousevat automaattisesti alemmasta sarjasta ylempään, eli joukkueilta ei enää kysytä asiaa erikseen.
 • Tulevalla kaudella naisten B- ja C-sarjat pelaavat joukkuemäärästä riippuen joko yhdessä tai erikseen, mutta aina kuitenkin samalla paikkakunnalla. Siten viime hetken poisjäännit eivät aiheuta mittavia muutoksia. Siten myös päätettiin hallijako seuraavanlaisesti, eli seuraavat sarjat pelaavat aina samassa hallissa:
  • Miesten A-sarja
  • Miesten B- ja naisten A-sarja
  • Miesten C- ja D-sarja
  • Naisten B- ja C-sarja
 • Lisäksi päätettiin ilmoittaa jo ennen kauden alkua jokaisen tourin osalta, mitkä sarjat pelaavat missäkin hallissa. Liitto pidättää kuitenkin oikeuden muutoksiin tilannekohtaisesti, jotta kotijoukkueet pelaisivat aina kotihalleissaan. Tarkoituksena on helpottaa joukkueiden ja pelaajien suunnitelumahdollisuuksia, kun ko. sarjan hallit ovat etukäteen jo tiedossa. Palaamme tähän tarkempien tietojen kanssa vielä lokakuun aikana.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?