Suomen Liitokiekkoliiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään ensi viikon torstaina 9.11. Syyskokouksessa muun muassa valitaan uusi hallitus ja sen puheenjohtaja. Kokoukseen voi osallistua etänä.

SLKL:n hallitukseen aukeaa tänä syksynä kaksi paikkaa. Hallitustehtäviä on mahdollisuus muokata mieleisekseen omien kiinnostuksiensa mukaisesti. Liiton hallituksessa saa myös ensikäden tietoa kansainvälistä liitokiekkoilua ohjaavista tuulista sekä erinomaisen ymmärryksen suomiultimaten pyörteistä. Kehitys vaatii aina uusia näkökulmia ja SLKL:n 40-vuotisen taipaleen kynnyksellä aika Sinun ideoillesi ei voisi olla kypsempi! Mikäli hallitustoiminta kiinnostaa, laita vapaamuotoinen hakemus liiton puheenjohtajalle Jarna Kalpalle: jarna@liitokiekkoliitto.fi.

Hallituksen lisäksi syyskokouksessa valitaan liitolle uusi puheenjohtaja. Kiinnostuksensa vetovastuun ottamisesta voi myös lähettää ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen.

Syyskokous järjestetään 9.11. kello 18 Valo-talolla osoitteessa Radiokatu 20, 00240 Helsinki. Paikalle voi saapua ilmoittautumatta, mutta osaamme varautua tarjoilun puolesta paremmin, jos laitat viestin toiminnanjohtaja Ulla Kiilille info@liitokiekkoliitto.fi.

Kokoukseen voi osallistua etänä Skype-puhelun välityksellä. Lähetä Skype-yhteystietosi toiminnanjohtajalle sähköpostiin info@liitokiekkoliitto.fi. Pyrimme käynnistämään puhelun ajoissa ennen kokouksen alkua, joten olethan ajoissa linjoilla.

Kokouksen ohjelma löytyy tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?