Kutsumme Sinut, Suomen Liitokiekkoliitto ry:n jäsenenä mukaan liiton siirrettyyn syyskokoukseen keskiviikkona 17.1.2018 klo 17:30. Kokouksessa on tarkoituksena valita liitolle kaksi uutta hallituksen jäsentä. Nykypäivänä maantieteellinen etäisyys ei ole este toimintaan osallistumiselle, sillä sähköiset viestintäkeinot mahdollistavat etäosallistumisen reaaliajassa. Mikäli olet kiinnostunut olemaan mukana liiton hallitustoiminnassa, voit jättää lyhyen hakemuksen jo etukäteen täällä.

 

TAUSTAA

Suomen Liitokiekkoliitto ry:n viimeisimmässä syyskokouksessa 9.11.2017 jäi valitsematta kaksi hallituksen jäsentä. Näin järjestämme siirretyn syyskokouksen 17.1, missä tavoitteena on täydentää hallitus kahdella puuttuvalla henkilöllä. Suomen Liitokiekkoliiton hallituskausi on sääntöjen mukaan kaksivuotinen, joten uudet hallitusksen jäsenet valitaan hallitukseen vuosille 2018 ja 2019. Liiton hallitus kokoontuu 4 – 6 kertaa vuodessa keskustelemaan ja päättämään liiton asioista.

 

TULOSSA MIELENKIINTOINEN HALLITUSVUOSI 2018

Syyskokouksessa vuoden 2018 toimintasuunnitelmaan kirjattiin liitolle seuraavat tavoitteet:

  • Liiton palveluiden kehittäminen seurojen toimintaa tukevaan suuntaan
  • Lajin sisäisen viestinnän edistäminen
  • Koulutus- ja valmennustoiminnan kehittäminen
  • Ultimaten monipuolinen markkinointi urheilulajina myös lajin ulkopuolelle
  • Uuden neljän vuoden (2019 – 2022) strategian laadinta liitolle

Lisäksi vuosi 2018 on liiton 40-vuotis juhlavuosi, mitä on tarkoitus juhlistaa yhdessä koko jäsenistön kanssa syksyllä 2018

 

Suomen Liitokiekkoliitto ry:n siirretty syyskokous pidetään VALO-talon kokoustilassa talon kolmannessa kerroksessa, os. Radiokatu 20, 00240 Helsinki. Yhteydenotot ja tiedustelut: toiminnanjohtaja@liitokiekkoliitto.fi tai hallitus@liitokiekkoliitto.fi.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?