SLKL palkitsee vuosittain hallikauden SM-finaalitapahtuman yhteydessä vuoden liitokiekkoilijan, vuoden junioriliitokiekkoilijan ja/tai vuoden liitokiekkoteon.

Nyt haluamme kuulla SINUN mielipiteesi, kenet tulisi palkita edellä mainituissa kategorioissa! Voit ehdottaa ja äänestää joko yhdessä tai kaikissa kategorioissa. Muistathan antaa myös lyhyet perustelut. Valitsemasi pelaaja on voinut olla sinun tai vastustajan joukkueen pysäyttämättömin tai kannustavin pelaaja, pitkäaikainen seuravaikuttaja tai jotain siltä väliltä!

Liitokiekkoteko voi olla turnaus, tapahtuma tai muu palkitsemisen arvoinen saavutus. Viime vuosina Liitokiekkotekona on palkittu  Mixed-maajoukkueen spirit-palkinto Lontoon MM-kisoissaLaura Vaahtorannan ja Henna Lehtosen työ naisten EM-kultajoukkueen valmentajina, Kari Tolonen ja hänen monen vuoden uurastus Liitokiekkoliiton toiminnassa sekä Scoops Camp, joka toi amerikkalaisvalmentajat Connellyn ja Adamsin Suomeen.

Vuoden liitokiekkoilijoina on viime vuosina palkittu Roni Hotari, Paul Brown ja Essi Inkinen. 

Vuoden junioriliitokiekkoilijoina on palkittu junioritasolla loistaneita yksilöitä.  Edelliset kaksi palkintoa ovat saaneet Emmastiina Salmela ja Tatu Kokkonen.

Liiton hallitus tekee lopullisen päätöksen äänestystulosten perusteella.

Äänestä nyt tästä.

Vastausaikaa on perjantaihin 2.3.2018 saakka, joten käythän antamassa äänesi samantien!

Hallikauden finaalitapahtuma järjestetään tänä vuonna 10.3.2018 klo 14 alkaen Pasilan Urheiluhallissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?