Viitaniemen monttu täyttyy ultimatekansasta 19.-20. toukokuuta, jolloin pelataan järjestyksessään kuudes Jyväskylä Summer Start -turnaus. JSS tarjoaa tänä vuonna kaksi päivää tiukkoja otteluita, kaksi iltaa mukavaa yhdessäoloa sekö salaisella reseptillä leivottuja mokkapaloja – myös turnauspalju tekee paluun.

Kevennettyä mixed sekä power ja challenger poolit säilyvät

Pelimuotona on tuttuun tapaan 5vs5 kevennetty mixed eli kentällä tulee olla molemmat sukupuolet edustettuina. Niin ikään edellisiltä vuosilta tuttu jako kovatasoisempaan power pooliin ja rennompaan challenger pooliin on käytössä myös tänä vuonna. Tarkoituksena on taata mahdollisimman mielekkäät pelit jokaiselle joukkueelle läpi koko turnauksen, mutta molemmista pooleista on mahdollista nousta koko turnauksen voittoon.

Joukkueilmoittautumiset tällä lomakkeella.

Tänä vuonna yksittäiset pelaajat voivat ilmoittautua hattupelaajiksi JSW Openiin. Oman mieltymyksen mukaan voi valita joko power poolin tai challenger poolin joukkueen.

Hattupelaajailmoittautuminen tällä lomakkeella.

Ilmoittautumislomakkeet löytyvät myös turnauksen kotisivuilta osoitteesta www.jklsummerstart.com. Alemman hintaportaan ilmoittautumisen deadline on su 15.4., minkä jälkeen ilmoittautuminen jatkuu vielä pe 4.5. asti. Turnaukseen mahtuu 20 joukkuetta.

Joko on Teamin vuoro?

JSS on loistava mahdollisuus hakea tuntumaa nurmella pelaamiseen talvikauden jälkeen. Turnaus tarjoaa pelattavaa niin uusille tulokkaille kuin kokeneille konkareillekin. Viime vuonna turnauksen voitto meni Turku-Tampere moottoritielle. Kaksinkertainen hopeamitalistijoukkue Team on jo ilmoittautunut leikkiin mukaan. Meneekö voitto tällä kertaa Helsinkiin, palaako Turku-Tampere uusimaan voittonsa vai löytyykö uusi yllättäjä? Turnauksen terävin kärki on vuosi vuodelta koventunut ja tänä vuonna se toivottavasti myös kansainvälistyy, kun Sleepwalkersin ulkomaakirjeenvaihtajat vievät JSS:n ilosanomaa myös Itämeren pohjoispuolta edemmäksi.

JSS mukana Yläkaupungin Yössä

Tänä vuonna JSS:n lauantai-ilta on osa poikkitaiteellista kaupunkifestivaalia Yläkaupungin Yötä, joka on Jyväskylän kevään suurin kulttuuritapahtuma. Tapahtumaan voi jo itsenäisesti tutustua sen verkkosivuilla www.ylakaupunginyo.fi, mutta ohjelmatarjonnasta tullaan tekemään nostoja JSS-turnauksen kanaville.

Lauantai-illan ruoka tarjoillaan Seminaarinmäen kampuksen ravintola Lozzissa, josta on helppo siirtyä nauttimaan yön kulttuuritarjonnasta. Kampusalue tulee tutuksi jo perjantaina, jolloin iltaa vietetään Opinkiven saunalla.

Lisää tietoa turnausviikonlopusta tulee JJS:n viralliseen Facebook-tapahtumaan. Kannattaa myös katsoa viime vuoden mitaliottelut YouTubesta.

Jyväskylän Liitokiekkoilijat ja Sleepwalkers toivottaa kaikki ultimaten ystävät tervetulleiksi Viitaniemen monttuun toukokuussa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?