Miten sääntörikkomuksia käsitellään? Kuka myöntää luvan pelaajasiirroille? Mitä jos hukkaa ottelupöytäkirjan? Näitä ja monia muita kysymyksiä pääsee pohtimaan SLKL:n kilpailusääntöjen muutostyöryhmässä. Tavoitteena on uudistaa kilpailusäännöt sekä luoda erilliset kurinpitosäädökset sääntörikkomusten käsittelemistä ohjaamaan.

Työryhmään haetaan ihmisiä, joilla on huhtikuussa aikaa ja kiinnostusta paneutua sääntöihin. Odotamme osallistujilta nykyisten sääntöjen lukemista, keskustelun seuraamista sekä aktiivista osallistumista – toki omien aikataulujen puitteissa. Työryhmässä tarvitaan monenlaista osaamista, sillä tarkoitus on käydä nykyiset säännöt läpi kohta kohdalta sekä sisällön että muotoilun puolesta. Erityisesti jälkimmäiseen osaan kaivataan henkilöitä, joilla on kokemusta laki- ja/tai sääntöteksteistä.

Tavoitteena on saada ryhmään mahdollisimman laaja edustus eri seuroista ympäri Suomea, jotta kaikki tulisivat huomioitua tasapuolisesti. Pidätämme oikeuden tarvittaessa rajata ryhmän kokoa tehokkaan toiminnan takaamiseksi.

Ilmoittautumiset Tapio Moilaselle osoitteeseen tapio.moilanen@student.oulu.fi viimeistään la 31.3. Tässä kerättyjä yhteystietoja käytetään vain työryhmän sisäiseen viestintään ja Facebook-ryhmän kokoamiseen. Työskentelyalustoina käytetään Facebook-ryhmää ja Google Docsia.

Työryhmä ei ole päättävä elin vaan uudet kilpailusäännöt hyväksytään SLKL:n kevätkokouksessa su 6.5. ja ne astuvat voimaan jo tulevalle kesäkaudelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?