Kesän sarjapelit pyörähtivät käyntiin 26.5., kun U16- ja U20-juniorit pelasivat ensimmäisen SM-osaturnauksensa Helsingin Siltamäessä aurinkoisissa tunnelmissa.

 

 

Leki voitokas U20-sarjassa

U20-sarjassa voittajaksi selviytyi lempääläinen Leki U20, joka voitti sekä Espoon Nallet että toiseksi tulleen vihtiläisen ViRHe U20:n. Leki ja ViRHe ovat kohdanneet viimeksi sisäkauden finaalissa, joka päättyi ViRHeen voittoon. Tämänkertaisen kohtaamisen loppulukemat, 13-10 Lekille, olivat selkeästi viikonlopun tiukimmat U20-sarjassa.

Myös kolmanneksi tulleiden Nallejen pistetili saatiin auki ja alulle molemmissa peleissä. Lekiä vastaan Nallet saivat kuusi pistettä yhtätoista vastaan, Virhe-pelissä loppulukemat olivat 15-5 Virheen hyväksi.

 

 

U16-sarjassa tiukkoja pelejä ja jännittäviä universe-pisteitä

U16-sarjassa menestyi akaalainen TUFF, joka voitti kaikki pelinsä selvällä maalierolla.

Toiseksi sijoittunut Helsinki Ultimate haki molemmat voittonsa jännittävästi universe-tilanteesta, mutta kärsi selvän häviön TUFFille. Kolmanneksi sijoittui vihtiläinen ViRHe ja neljänneksi jyväskyläläinen JSW.

 

 

 

U20-sarja

Leki U20 101

ViRHe U20 99

Nallet 98

 

U16-sarja

TUFF 101

Helsinki Ultimate 99

ViRHe 98

JSW 97

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?