Sm-viikko lähenee! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan tätä mahtavaa tapahtumaa. Liitto etsii riveistään innokkaita vapaaehtoisia toimimaan erilaisissa tehtävissä. Vapaaehtoisena saat STAFF-passin, millä pääset kaikille suorituspaikoille ilmaiseksi ja lisäksi saat SM-viikon t-paidan. Tänä vuonna ultimaten tapahtumapaikalle sisäänpääsy on maksullinen, joten pienellä panoksella lunastat itsellesi ilmaisen sisäänpääsyn. Turnauksessa pelaaville vapaaehtoisille tarjoamme myös ruuan, koska pelaajat saavat sisäänpääsyrannekkeen joka tapauksessa. Kriteerinä etuihin on, että vapaaehtoisena pystyisi esimerkiksi toimitsemaan/kuuluttamaan kaksi peliä eli noin 2-3 h työpanos. Mikäli vapaaehtoistyötä kertyy enemmän, liitto tarjoaa lisäksi ruuan (ei pelaaville). HUOM! STAFF-passeja ja t-paitoja on rajoitettu määrä. Paikat jaetaan ilmoittatumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan linkin takaa. Lomakkeesta voi valita mihin tehtäviin olet innokas. Kurkkaa linkin takaa, mitä tehtäviä on tarjolla tapahtuman tiimoilta. 

https://goo.gl/forms/VmlRPXdcoXQCxfph1

www.sm-viikko.fi

#smviikko

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?