Ensi kesänä järjestetään useammassa sarjassa arvokisoja. Naisten, miesten ja mixedin euroopanmestaruuksista pelataan Györossa, Unkarissa 29.6.-6.7.2019. U20 ja U17 kisojen paikka ja ajankohta ovat vielä avoinna, samoin kuin Masters-sarjojen, jotka tullaan tämän hetkisen tiedon mukaan järjestämään omana kokonaisuutena. U24-sarjan kisat järjestetään Heidelbergissä, Saksassa 13.-20.7.2019.  U24-kisoissa pelattavat sarjat ovat naiset, avoin ja mixed. Kisojen ajankohta- ja paikkatietoja päivitetään heti kun niistä saadaan tietoa. Valmentajahaut halutaan kuitenkin käynnistää kaikkiin sarjoihin jo nyt, jotta projektien alettua valmentajat olisivat tiedossa. Liitto on linjannut tulevan kesän projektien kulkua alla olevalla tavalla eri sarjojen osalta. 

Nurmikisojen lisäksi ensi kesänä pelataan rantaultimaten EM-kisat, jotka pyörivät pääsääntöisesti joukkueiden valmentajien/projektin vetäjien voimin. Näiden päivitetyt tiedot alustavan kyselyn perusteella sarjojen osalta löydät alempaa.

Suomen Liitokiekkoliitto hakee valmentajia ensi kesän nurmikisoihin alla oleviin sarjoihin.

Seuraavat projektit ja pelaajahaut käynnistyvät, vaikka valmentajaa ei olisi löytynyt määräaikaan mennessä :

 • Naiset
 • Avoin
 • Mixed
 • U20 naiset
 • U20 avoin
 • U17 avoin

Seuraavat projektit ja pelaajahaut käynnistyvät, jos valmentaja tai projektin vetäjä löytyy määräaikaan mennessä. Muussa tapauksessa valmentajahakua jatketaan tapauskohtaisesti.

 • U24 avoin
 • U24 naiset
 • U24 mixed
 • Masters naiset
 • Masters miehet

Maajoukkueen valmentajaksi voi hakea yksi päävalmentaja tai valmennustiimi. Valmennustiimin osalta hakemuksesta tulee selvitä tiimin jäsenten roolit. 

Valmennustoimesta ei makseta palkkaa, mutta liitto on varautunut korvaamaan valmennuskuluja ja auttamaan joukkueiden varainkeruussa. Liitolla on varattu budjettia varmuudella tukemaan aikuisten sarjoissa naisten, avoimen, mixedin joukkueita ja junioreiden sarjoissa U20 tyttöjen, U20 avoimen ja U17 avoimen joukkueita. Muiden joukkueiden osalta liiton taloudellisesta tuesta päätetään erikseen.

Hallitus arvostaa valmentajia valitessaan hakijoiden kokemusta ja näyttöjä pelikentillä niin valmentajan kuin pelaajan roolissa. Vapaamuotoiset valmentajahakemukset tulee lähettää sähköpostilla sunnuntaihin 9.9.2018 klo 23:59 mennessä osoitteeseen hallitus@liitokiekkoliitto.fi.

Hakemukseen tulee sisältyä ainakin seuraavat asiat:

 • lyhyt selvitys tiimin jäsenten kokemuksesta ultimaten ja muiden lajien valmentajina
 • kokemus pelaajana
 • mahdolliset liikuntatieteiden opinnot / suoritetut valmentajatutkinnot
 • mahdolliset muut maajoukkueprojektia tukevat opinnot tai työkokemus
 • alustava suunnitelma projektille (sisältää olennaisimmat asiat siitä, miten kyseinen projekti vedetään muun muassa valmennuksen ja rahoituksen suhteen)
 • ensisijaisesti haettava valmennuspaikka, jos haetaan useampaa paikkaa

Lisätietoa osoitteesta info(a)liitokiekkoliitto.fi.

Maajoukkueprojekteille on varattu alustavasti tilat Varalan urheiluopistolta 20.-21.10.2018 (aikuiset) ja 3.-4.11.2018 (juniorit). Lisäksi maajoukketoiminnalle on toistaiseksi varattu vuoroja seuraavasti:

 • La 24.11.2018 (Hämeenlinna)
 • La 5.1.2019 (Hämeenlinna)
 • La 26.1.2019 (Hämeenlinna)
 • La 23.2.2018 (Hämeenlinna)
 • La 23.3.2019 (Hämeenlinna)
 • La-Su 27.-28.4.2019 Maajoukkueiden yhteinen superleiri Varalassa

Myös muita ajankohtia/halleja on haettu, mutta vuorot eivät ole vielä tiedossa.

Lisäksi ensi kesänä järjestetään Rantaultimaten EM-kisat 6.-11.5.2019 Praia da Rochassa (Rock Beach) Portugalissa. Alustavan kyselyn perusteella saimme alla oleviin sarjoihin kiinnostuneet valmentajat/projektien vetäjät. Toivoimme projektin vetäjältä / valmentajilta vielä virallista ilmoitusta liittoon osoitteeseen hallitus@liitokiekkoliitto.fi mahdollisimman pian, jotta liitto pysyy myös kartalla siitä mitä projekteja on käynnistymässä. Mikäli näiden sarjojen ulkopuolelta on vielä halukkuutta valmentamiseen/projektin vetämiseen, ilmoitathan siitäkin välittömästi liittoon. Huom! Naisten Grand masters sarja ja great grand masters mixed sarjat eivät tule toteutumaan, joten sen takia ne eivät ole listassa, vaikka kiinnostusta tätä kohtaan olikin. Kuten jo ylempänä mainittu, niin joukkueet toimivat liiton tuen ulkopuolella ja vetovastuu projektista, kuten pelaajien rekryämisestä on valmentajalla/managerilla. Joukkuemaksun (1000 €) pitää olla suoritettuna 15.9.2018. Mikäli projekti peruuntuu tämän jälkeen, joukkuemaksua ei palauteta.

 • Beach Mixed
 • Beach masters naiset
 • Beach masters mixed
 • Beach Grand masters avoin
 • Beach Great Grand masters avoin

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?