Kesän viimeisessä SM-osaturnauksessa taisteltiin finaali- ja pronssipelipaikoista.

Tampereen UFO ja vaasalainen Saints pelasivat naisten sarjassa tour-pronssista.

Helsinki voittoon naisten sarjassa

Naisten sarjassa finaalista löytyivät jälleen vastakkain Helsinki Ultimate ja espoolainen Atletico.

Finaalin ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Atletico kuroi Helsingin muutaman pisteen kaulan ja nousi tasoihin tilanteessa 3-3. Tasaisesta alusta huolimatta ensimmäinen puoliaika päättyi Helsingille kahden pisteen erotuksella. Toisella puoliajalla Atletico jäi hieman jälkeen, ja peli päättyi Helsingille 13-9.

Saints hämmensi avointa sarjaa

Avoimen sarjan välierissä vaasalainen Saints otti yllätysvoiton espoolaisesta Otson numeroin 13-10.

Saints pelasi finaalissa tour-voiton pisteistä pirkanmaalaista PirUa vastaan, joka raivasi tiensä finaaliin voittamalla Helsinki Ultimaten välierissä universe-tilanteessa.

Saints aloitti finaalin räväkästi ottamalla 5-1-johdon. PirU heräsi peliin ensimmäisen puoliajan loppupuolella, ja puoliajalle mentäessä eroa vaasalaisiin oli enää kaksi pistettä. Toisen puoliajan alku oli tasainen, ja ensin näyttikin siltä, että Saints saisi pidettyä ensimmäisellä puoliajalla hankkimansa johtoaseman. PirU teki kuitenkin toisen puoliajan lopulla huiman nousun tykittämällä neljä perättäistä pistettä putkeen. Lopulta pirkanmaalaiset veivät finaalin yhden pisteen erolla.