Avoimen, mixedin ja naisten maajoukkueen Kickoffien ajat ja paikka ovat tarkentuneet. Avoimen ja naisten leiripäivä järjestetään lauantaina 20.10. Hämeenlinnan Säästöpankki Areenalla.  Ohjelmassa on harjoitukset niin aamupäivästä (n. klo 10-13 välillä) kuin myöhemmin iltapäivällä (n.15-18 välillä).

Mixedin osalta leiripäivän ajankohta on sunnuntaina, joka koostuu samoin kahdesta harjoitusosiosta aamupäivästä ja myöhäisestä iltapäivästä. Harjoituspaikkana toimii lauantain tavoin Säästöpankki Areena. Näin ollen pelaajilla on mahdollisuus osallistua niin naisten tai miesten ja mixedin leirille.

Ilmoittautumiset maajoukkuerinkeihin ja leireille avataan lähiaikoina.

Tämä viikonloppu kannattaa nyt siis viimeistään merkitä kalentereihin! Ultimate.fi-kalenterissa ja alla on näkyvillä myös muita maajoukkuetoiminnalle varattuja viikonloppuja. Tarkempi jako eri joukkueiden välillä tarkentuu myöhemmin.

Toistaiseksi liitolla on varattuna seuraavat vuorot maajoukkueiden käyttöön:

  • La-Su 20.-21.10.2018 (Hämeenlinna)
  • La 10.11.2018 (Hämeenlinna)
  • La 24.11.2018 (Hämeenlinna)
  • La 5.1.2019 (Hämeenlinna)
  • La 26.1.2019 (Hämeenlinna)
  • La 23.2.2018 (Hämeenlinna)
  • La 23.3.2019 (Hämeenlinna)
  • La-Su 27.-28.4.2019 (Varala)

1 KOMMENTTI

  1. Tuleeko tänä syksynä olemaan vastaavanlainen kaikille avoin leiriviikonloppu, kuin viime syksynä Esport-areenalla?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?