Rantaultimaten EM-kisat pelataan 6.-11.5.2019 Praia da Rochassa (Rock Beach) Portugalissa. Suomea on lopulta lähdössä edustamaan joukkueet kolmessa eri sarjassa: Masters Mixed, Grand Masters Miehet ja Great Grand Masters Miehet.  Myös  Naisten Masters joukkuetta koitettiin viimeiseen asti saada jalkeille, mutta pelaajamäärä ei lopulta ollut aivan riittävä.

Huhujen mukaan ainakin Grand Masters Miehet ja Great Grand Masters Miehet ovat käyneet kuluttamassa Hietanimen hiekkaa jo ahkerasti harjoitusten merkeissä. Masterstoiminta on vahvasti nostanut päätään Suomessa muutenkin viime aikoina.  Tästä hyvänä mainintana esimerkiksi viime viikonloppuna järjestetty Great Grand Masters sarjan turnaus Hietaniemen rannalla aktiivisten pelaajien toimesta. Kepeää menoa ja huikeaa tunnelmaa oli turnauksessa riittänyt!

GGM turnauksen tulokset ja tunnelmat voit käydä katsomassa Facebookista. 

Em-kisojen viralliset kotisivut puolestaan löytyvät täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?