Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Turnaukseen on toistaiseksi ilmoittautunut neljä joukkuetta (UFO, JSW, Lahjattomat Reenaa ja WWW) ja tällä joukkuemäärällä saadaan jo turnaus pyörimään, mutta tilaa olisi vielä muutamalle joukkueelle. Jos siis vielä harkitset osallistumista turnaukseen, niin nyt on aika toimia!

Alla aiempi artikkeli koskien turnausta, josta löydät ilmoittautumisohjeet ja muut infot.

Avoimen Masters-sarjan SM-turnaus järjestetään Ähtärissä 12.-13.1.2019! Järjestävänä tahona toimivat Ähtärin Urheilijat ja LaRe (Lahjattomat Reenaa). Ilmoittautua voi alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 16.12. asti. (HUOM! Muuttunut sunnuntaihin 23.12. asti.) Mukaan otetaan mahdollisimman monta joukkuetta aikataulujen puitteissa. Lähtökohtaisesti seuroilta otetaan yksi joukkue, mikäli joukkueita joudutaan karsimaan. Turnauksen osallistumismaksu on 200 €/joukkue. Mikäli joukkue vetäytyy turnauksesta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan silti osallistumismaksun. Maksut laskutetaan joukkueilta jälkikäteen.

https://goo.gl/forms/twwenDo68OEQAFnM2

Turnaus on SLKL:n virallinen turnaus, joten pelaajilla tulee olla liiton jäsenyys ja kilpalisenssi.

Avoimen masters sarjaan osallistuakseen pitää pelaajan kyseisenä vuonna täyttää 33-vuotta eli vuonna 1986 tai aiemmin syntyneet ovat oikeutettuja pelaamaan turnauksessa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?