LeKi B-tourin mestariksi

13.6.2012 / Lempäälän Kisa voitti B-tourin viime viikonloppuna. Ensimmäistä kertaa järjestetty B-tour sai positiivisen vastaanoton joukkueilta.

Viiden joukkueen vahvuudella pelattu B-tour tarjosi mahdollisuuden pienemmille ja ei-niin-vakaville peleille. Kilpailullisuutta peleistä ei kuitenkaan puuttunut, vaan ottelut olivat tasaista kamppailua viimeiseen hiki hikipisaraan saakka.

Turnauksen voiton sai ansaitusti LeKi, joka voitti jokaisen ottelunsa. Finaalissa vastaan asettui Salko, joka kaatui luvuin 11-6. Pronssista taistelivat Team II ja LoHi. Alkusarjassa Team II oli niukasti parempi 11-10-voitolla, mutta Loputon Hiki ei taipunut kahdesti, vaan vei pronssia loppulukemin 12-10. Viidenneksi jäi talvikaudella vakuuttavasti otellut PuTi, jonka hyvät otteet – pienestä vaihtopenkistä huolimatta-  jatkuivat ulkonakin.

”Onhan Tampereellakin B-tour?”

Avoimen ja naisten pääsarjoihin verrattuna B-touria pelattiin viiden hengen kentällisillä pienemmällä alueella. Pistekatto tuli vastaan jo 13 pisteessä ja peliaikaakin oli vain 50 minuuttia.

Pelaajat kiittelivät järjestäjiä B-tourista.  Kysyntää vastaavanlaiselle turnaukselle on ollut olemassa jo pitemmän aikaa.  Kesällä pelataan vielä Tour 2 ja 3 Tampereella ja Oulussa, mutta näillä näkymin B-touria ei niissä järjestetä. Syynä on pelikenttien tilanpuute. Ensi kesänä B-tour nähdään todennäköisesti Siltamäellä, mahdollisesti isompana.

Palautetta B-tourista kannattaa lähettää liitolle osoitteeseen info@liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän