Liity liiton kohdistetuille postituslistoille ja pysy perillä asioista

Liitto otti käyttöön viime keväänä Creamailerin uutiskirjetyökalun, mikä mahdollistaa erilaisten sähköpostilistojen helpon ylläpidon. Ja mikä parasta kiinnostuneet voivat liittyä listalle milloin vain ja myös lopettaa listan postit. Liittyminen eri listoille tapahtuu linkkien kautta, mitkä on nyt luotu ja kerätty alle. Aina postin saadessa voi linkin myös jakaa vaikkapa kaverille postin alaosassa olevalla toiminnolla. Postin alaosasta löytyy myös kohta missä voit valita poistua postituslista, mikäli et enää halua saada uutisia. Voit myös päivittää omat tietosi, jos muutat sähköpostiosoitetta tai haluat saada jatkossa postit toiseen osoitteeseen.

Postituslistojen linkeille pyritään löytämään liiton sivuilta myös pysyvä sijainti, jotta ne olisivat löydettävissä mahdollisimman helposti. HUOM! Liitto ei kerää/päivitä listoja seuratiedotelistaa lukuun ottamatta. Mikäli seurassa/joukkueessa on sovittu joku vastaava henkilö tietylle listalle ja se vaihtuu, on seura/joukkue itse vastuussa päivittämään tiedot.

Junioritoiminta:

https://suomen-liitokiekkoliitto-ry.creamailer.fi/subscribe/2vmOKN84EFHhO

Tällä listalla tiedotetaan kaikesta junioritoiminnasta ja siihen liittyvästä. Sopii kaikille junioritoiminnasta kiinnostuneille ikään katsomatta.

Liiton kaikki tiedotteet ja uutiset (sisältää myös turnaus- ja sarjatoiminnan):

https://suomen-liitokiekkoliitto-ry.creamailer.fi/subscribe/shkByjK1fGIJi

Tälle listalle lähetetään kaikki liiton tiedotteet ja uutiset. Valitse tämä, jos yksinkertaisesti haluat olla perillä asioista.

Kotimaan turnaukset ja sarjatoiminta:

https://suomen-liitokiekkoliitto-ry.creamailer.fi/subscribe/m8dK1PPvrZFDo

Kaikki tiedotteet ja uutiset kotimaan turnauksista ja sarjatoiminnasta ilmoittautumisista turnausraportteihin. Valitse tämä, jos haluat pysyä kartalla kotimaan tapahtumista. Todellinen turnauskiertäjän unelma.

Liiton tiedotteet ja uutiset

https://suomen-liitokiekkoliitto-ry.creamailer.fi/subscribe/H58HclIb9SLeB

Valitse tämä postituslista, jos olet kiinnostunut liiton toiminnasta, mutta pelaaminen ja turnaukset eivät ole enää sinun juttusi.

Kansainväliset kisat ja maajoukkuetoiminta:

https://suomen-liitokiekkoliitto-ry.creamailer.fi/subscribe/T6QSpNJD8gjfZ

Tällä listalla infotaan liiton toiminnan alla olevista arvokisoista ja välitetään parhaan mukaan tietoa myös muista kansainvälisistä kisoista/tapahtumista. Myös maajoukkuetoiminnan info tulee tälle listalle. Bongaa kansainväliset karkelot liittymällä tälle listalle.

Seuratiedotteet:

https://suomen-liitokiekkoliitto-ry.creamailer.fi/subscribe/fhGqt3dPVrtnz

Tiedotteita ja uutisia seuratoimintaan liittyen. Myös välitettyä tietoa mm. Olympiakomitean seurapalveluista ja kutsuja liiton seuroille/joukkueille/peliporukoille järjestämistä tilaisuuksista. Tähän listaan kerätään ensi vuonna päivitetyt seurojen/joukkueiden/peliporukoiden yhteyshenkilöt, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita listalle.

Koulutustoiminta:

https://suomen-liitokiekkoliitto-ry.creamailer.fi/subscribe/Xqbn2NMefcgOz

Tällä listalla tiedotetaan liiton koulutustapahtumista ja muista oleellisista koulutuksista. Tämä lista tuskin tukkii postilaatikkoasi liiton koulutustoiminnan ollessa määrällisesti maltillista vuositasolla. Pyritään kuitenkin myös infoamaan muiden järjestämistä hyödyllisistä koulutuksista tämän kautta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän