Ohjeet jäsenyyden ja lisenssin ostoon Suomisportissa

Liitokiekkoliiton jäsenyydet, lisenssit ja lisenssivakuutukset ostetaan Suomisportin kautta.

Suomisport-palvelussa tuotteet ostetaan oman profiilin kautta ja ensimmäisellä ostokerralla ostajan tulee rekisteröityä palveluun. Palveluun kirjaudutaan joko puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Oman profiilin kautta ostaja pääsee käsiksi ostoihin. Jäsenyydet, lisenssit ja vakuutukset ostetaan erillisinä ostoina. Ennen lisenssin ostoa pitää olla ostettuna jäsenyys ja ennen vakuutuksen ostoa pitää olla ostettuna lisenssi.

Niissä tapauksissa, kun vanhempi ostaa lapselle lisenssiä, vanhemman tulee ensin itse luoda profiili itselleen. Lasten profiilit luodaan vanhempien alle.

Jäsenyyden osto Suomisportissa

Ennen muita ostoja pitää ensimmäiseksi ostaa jäsenyys. Jäsenyys on nykyään Suomisportissa lisenssi/pelipassiluokassa. Jäsenyyden voi ostaa Ostamaan osiosta. Mitä olet ostamassa? Valitse Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin. Tämän jälkeen tulee valita ostatko jäsenyyttä itsellesi vai huollettavalle. Lajiksi tulee valita Liitokiekkoliitto. Tämän jälkeen pääset osatamaan jäsenyyden. Jäsenyyden oston jälkeen voit tehdä muista ostoja. HUOM! Jäsenyydet/lisenssit/Vakuutukset valikosta ei pääse ostamaan tuotteita.

Lisenssin osto

Lisenssin osto löytyy ylävalikosta Ostamaan osiosta myös. Lisenssin ostaja valitsee ensin profiilin (oma tai lapsi) ja lajin (liitokiekko). Tämän jälkeen valitaan lisenssityyppi. Lisenssi kirjautuu maksetuksi heti.

Ohjeet jäsenyyden ja lisenssin ostamiseen

 1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa ”Sisään Suomisporttiin”.
 2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä.
  • Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia yhteystietojasi.
 3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista.
 4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili.
  • Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia tietojasi.
 5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.
 6. Aloita jäsenyyden/lisenssin osto valitsemalla ”Ostamaan”. Osta ensin jäsenyys.
 7. Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot.
 8. Hae laji johon olet ensisijaisesti hankkimassa lisenssiä (”Liitokiekko”).
 9. Näet valitsemaasi lajiin sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat jäsenyydet/lisenssit. Valitse haluamasi jäsenyys/lisenssi.
 10. Varmista vielä yhteenvedosta, että kaikki on kunnossa. Tarvittaessa pääset muuttamaan tekemiäsi valintoja klikkaamalla yhteenvedon kohtia. Kun kaikki on kunnossa, klikkaa ”Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan”. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi. HUOM! Jäsenyys ja lisenssi on ostettava erillisinä maksuina.
 11. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu.
 12. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Vakuutuksen ostaminen

Lisenssivakuutuksen voi ostaa lisenssin oston jälkeen. Ennen sitä valikoissa ei näy liitokiekkoon suunnattuja vakuutuksia. Vakuutukset näkyvät erillisenä yläpalkissa.
Vakuutuksia on tarjolla kahdella eri hoitokulukatolta. Tänä vuonna vaihtoehtona on myös talvikauden vakuutus. Tutustuthan vakuutusehtoihin huolella ennen maksusuoritusta. (SLKL suosittaa pelaajia huolehtimaan vakuutuksestaan, mutta ei vaadi sitä.)

Mikäli vastaan tulee ongelmatilanteita tai kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä liiton toimistoon sähköpostitse info(a)liitokiekkoliitto.fi