Syysturnaus Lekin komennossa

11.10.2012 / Lekin joukkueet kohtasivat Tampereen Syysturnauksen finaalissa Hervannan ammattiopistolla lauantaina 10.11. Mestaruuden voitti Leki1 ja hopealle Leki2.

Turnaus toteutettiin ensimmäistä kertaa 12 joukkueen voimin ja joukkueet pelasivat 4-5 ottelua päivän aikana. Ammattiopiston seinät ja katto tulivat päivän aikana tutuksi usealle joukkueelle – toisille useammin kuin toisille.

Joukkueet jaettiin kolmen joukkueen lohkoihin ja anteeksiantava formaatti avasi finaalipolun lohkovoittajien lisäksi myös kakkosille. Tätä mahdollisuutta hyödynsi Tamkon Letut, joka pudotti FreezeBees 1:n tylysti jatkosta puolivälierässä. Muut lohkovoittajat pitivät pintansa myös pudotusvaiheessa.

Finaalissa kohtasivat Lekin joukkueet, jotka jättivät TT-Lätyn ja Tamkon Letut nuolemaan näppejään semeissä. Finaaliin päästyään lempääläiset penkittivät kaikki konkarit (Pulakka, Rantanen, Honkanen…) ja jättivät junnut hakemaan kokemusta keskenään. Heittovoimaisempi Leki1 hallitsi ottelua selvästi ja juhli mestaruutta lukemin 9-4.

Pronssiottelussa Tamkon Letut veivät Tampereen oppilaitosten välisen mittelön ilman sen suurempaa kiristelyä. UFO-sankareitakin näkyi pronssijoukkueessa useita, mm. Hänninen, Saario, Oittinen…

Spirit-joulupukit lähtivät matkustamaan pk-seudulle Sipoo Odd Starsin ja ERHeen junnujen matkassa. Molemmat joukkueet henkivät peli-iloa ja levittivät sitä myös vastustajiinsa. Höntsyturnauksissa ei yleensä huonoa spiritiä ilmene ylipäätään, ja siltä osin kunniaa olisi voinut jakaa useammallekin joukkueelle tälläkin kertaa.

UFO kiittää ja kumartaa kaikkia osallistujia! Toivottavasti tavataan uudestaan taas Talviturnauksen merkeissä ja isommissa halleissa!

Turnaustunnelmia voi kertailla turnaustirehtöörin Twitter-tililtä http://twitter.com/tommirat.

1. Leki1
2. Leki2
3. Tamkon Letut
4. TT-Lätty
5. FreezeBees 1
6. Rähmäkäpäläsoppa
7. Hiki-Hazardi
8. Hazardi
9. FreezeBees 2
10. ViRHe
11. Sipoo Odd Stars
12. ERHe

Tommi Rättö / Tampereen UFO ry.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän