Winter Trophy: Muisti hämärtyy

Kuvaa käsitelty (jos sitä ei huomaa). Originaali (c) Skogshyddan.

24.1.2013 / Pohjois-Euroopan talvikauden kovin sisäturnaus pelataan Ruotsissa tulevana viikonloppuna. Winter Trophy järjestetään jo 35. kerran, ja mukana on jälleen useita suomalaispelaajia, jotka uskollisesti suuntaavat Göteborgiin joka vuosi tammikuun lopussa.

Suomesta Wintteriin lähtevät avoimeen sarjaan Otso, Saints, UFO ja UFO Masters, Team ja Terror. Naisiin lähdössä ovat Atletico 1 ja 2, UFO sekä Kuugers, jossa pelaa Viima-Team-Tico-konkareita.

Wintteri-rankingit ja aikataulut Skogshyddanin sivuilla >>

Konkareiden muisti alkaa jo olla hieman hämärtynyt, mutta ovat uskolliset Wintterin-kävijät sentään jotenkin pysyneet laskuissa mukana. Ultimate.fi kokosi huvikseen yhteen Wintteri-muistoja.

Timo Paatola, UFO Masters, 9. kerta Wintterissä:

“9. kerta putkeen ja varmasti Tampereen ennätys, koska pelasin ekat kaksi kertaa Teamin matkassa. Sinä vuonna, kun oli vähän ongelmia lentojen kanssa, olin koneessa joka harjoitteli kaksi kertaa lähestymistä ja heti kolmannella kerralla osui tonttiin. Kerran pelattiin jossain surkeessa hallissa, ja kerran oli lihapullat loppu.”

Niko Littunen, Terror, 11. kerta Wintterissä:

”Itse oon peräkkäin ollut kai vuodesta 2003 eteenpäin, kun 2002 aloitin vasta koko lajin.”

Toim. huom.: ”Vasta.”

Timo ”Stidi” Vaskio, Otso, n:s kerta Wintterissä:

”Muistaakseni kävin Wintterissä vuodesta 1986 vuoteen 1999 joka kerta, ja senkin jälkeen vielä monia kertoja. Tosin oma muistini on jo hieman hatara, mutta näin muistelen.”

Toim. huom.: Käsi ylös joka oli syntynyt vuonna 1986.

Ilkka Rämö, Otso, 14. kerta Wintterissä:

”Mulla taitaa Winttereitä olla nyt lähes putkessa vuodesta 1999 alkaen. Yksi jäi välistä, kun kone ei päässyt starttaamaan lumimyrskyn takia – tämä taisi olla vuonna 2006. Yhtämittaisesti putkeen siis 1999-2005 ja 2007-2013. Ei taida saavutukset riittää tarinaksi asti?”

Tommi ”TK” Lehto, Otso, n:s kerta Wintterissä:

”Taisin käydä 1992-2005 (tai siis Rämön mainitsemaan lentohässäkkään asti, jolloin kävin lentokentällä pyörähtämässä). Mutta varmaan siellä on jotain vuosia jolloin ei olla saatu joukkuetta kasaan tms. Sen jälkeen muutamia kertoja Otson kanssa (tai viime vuonna Koplan nimellä).”

Aleksi Grym, Terror, 12. kerta Wintterissä:

”2002 tais olla eka kerta, Likvi voitti. Kaksi ekaa vuotta oltiin börjesarjassa. 2003 voitettiin VIF alkusarjassa, mutta jäätiin maalierolla börjeen. Jounilta meni nilkka. 2004 oltiin jo viidensiä. Pari ekaa vuotta oli koulumajoitus siinä stadionin kupeessa. Zei keittää hernemaissipaprikaa trangialla. Sen jälkeen muutama vuosi Rica-hotellissa. Backadal-konsepti tuli vasta joskus 2007 tai 2008.”

Toim. huom.: Koulumajoituksista on tultu nykyiseen turnauskonseptiin, johon kuuluu kaksi yötä Scandic Backadal -turnaushotellissa muiden joukkueiden kanssa, aamupalat sekä lauantain iltaruoka ja bileet. Hintaa hulppeat  80 euroa koko viikonlopulta.

Juho ”Zei” Rantalaiho, Terror, 11. kerta Wintterissä:

”Kuulostaa järkevältä, 2005 ei kuitenkaan oltu vielä finaalissa, se oli vasta 2006. Se trangiapaikka oli jossain muualla, se oli lähempänä pelipaikkoja. Grym teki futonin sen takista.”

-AM-

Lisää oma Wintteri-muistosi alle.

 

1 KOMMENTTI

  1. Koska edellisestä listasta saa sen kuvan, ettei Suomen naisia ole käynyt Wintterissä lainkaan, tässä yhden naispelaajan muisto:

    Foo Fightersin Pretender-biisi on pilattu. Kipale soi Wintterin finaaleissa joka vuosi kyllästymiseen asti, ja viimeinen tikki oli, kun otettiin sen tahdissa Viiman kanssa venäläisiltä noloakin nolommin turpaan finaalissa 2009. Onneksi ollaan sen jälkeen hoidettu kulta himaan muutaman kerran, niin ei tarvitse joka kerta vetää ranteita auki, kun Pretender soi..

    Itseltäni jää valitettavasti Wintteri välistä tänä vuonna, mutta tsemppiä lähtijöille!
    Tulospäivityksiä odotellessa 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän