Saints Vaasan kaupungin palkitsemistilaisuudessa

6.3.2013 / Viime vuonna seurahistorian menestyksekkäimmän vuotensa aikakirjoihin merkkauttanut Vaasa Saints oli vahvasti edustettuna Vaasan Kaupungin palkitsemistilaisuudessa. Vuoden 2012 menestyneimmät urheilijat palkittiin kakkukahvilla ja kaupungin lahjapaketilla.

Palkintotilaisuuteen kutsuttiin kaikki vaasalaisseuroja edustaneet SM-, EM- ja MM-tason mitalistit kaikista ikäluokista. Yhteensä mitalisteja oli muutama yli sadan, joista noin neljäsosa oli Saintsin pelaajia. Saints muodosti selkeästi suurimman yksittäisen vaasalaisen seuran, mistä palkittavia pelaajia löytyi.

Saints voitti viime kaudella avoimessa hallisarjassa SM-pronssia, juniorit voittivat kultaa sekä halli- että ulkosarjassa, sekä kesäkauden kynnyksellä Saints pokkasi myös Mixedin SM-kultaa. Osa pelaajista pelasi useammassakin joukkueessa, pääosin mixedissä sekä avoimen sarjan pronssijoukkueessa. Ainut nelinkertainen Saints-mitalisti oli Mikael Metsälä, joka oli voittamassa ainoana pelaajana kaikkia neljää mitalia. Elias Päällysaho ja Mickey Ratilainen voittivat myös kaikki neljä mitalia, joista kaksi pelaajana ja kaksi juniorijoukkueiden valmentajana.


Miesten pronssikuvassa:
Elias Päällysaho, Mickey Ratilainen, Juha Santtila, Antti Wiklund, Teemu Kalliokoski, Janne Havinen, Jimi Airistola sekä Mikael Metsälä.

Kahvikuvassa:
Terhi Teräväinen, Hanna Mikkonen, Sofia Saha, Elias Päällysaho ja Felicia Ekman.

Teksti: Pasi Roimela

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän