Ilmoittaudu junioreiden SM-turnaukseen 13.7. mennessä!

SLKLJunioreiden kesän 2014 SM-turnaus pelataan Helsingin Lauttasaaressa lauantaina 16.8.2014. Junioreiden SM-turnaukseen ovat tervetulleita kaikentasoiset juniorijoukkueet ympäri Suomea. Ilmoittautuminen on avattu ja se sulkeutuu sunnuntaina 13.7.2014.

Turnauksessa pelataan ainakin avoin sarja, mutta ilmoittautumisten mukaan myös mahdollisesti tyttöjen sarja. Junioripelaajan ikäraja on 19 vuotta, eli tämän vuoden juniorisarjaan voivat osallistua kaikki vuonna 1995 ja sen jälkeen syntyneet pelaajat. Ilmoittautumisten mukaan juniori-SM:issä voidaan lisäksi järjestää myös alle 17-vuotiaiden sarja.

Mikäli sinulla ei ole joukkuetta, turnaukseen voi ilmoittautua myös ns. pick-up-pelaajana eli yksittäisenä pelaajana, joka muodostaa joukkueen muiden yksittäispelaajien kanssa. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan – vaikka yhdessä kaverin kanssa!

Käytännön turnausmatkan järjestelyistä sekä muista turnaukseen liittyvistä kysymyksistä voi olla yhteydessä Liitokiekkoliiton juniorijaostoon: juniorijaosto@liitokiekkoliitto.fi.

Ilmoittautuminen juniori-SM-turnaukseen vain ilmoittautumislomakkeella 13.7. mennessä:

Juniori-SM 2014 ilmoittautumislomake >>

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän