Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Kiitos kaikille seuroille, jotka vastasivat kyselyyn liittyen ensi kesän sarjoihin ja turnauksiin. Nyt päätökset on tehty ja alta voi lukea tarkemmin ensi kesän sarjoista ja turnauksista.

Naisten ja avoimen SM-sarja

Kumpikin sarja pelataan kahden viikonlopun mittaisena 7 vs. 7 sarjana. Ensimmäisenä viikonloppuna pelataan lohkopelit (3 – 4 peliä / joukkue). Toisena viikonloppuna pelataan jatkopelit sekä sijoituspelit (3 – 4 peliä / joukkue). Pronssiottelu pelataan turnauksen toisen viikonlopun päätteeksi, mutta koko SM-sarjan finaali pelataan erillisessä tapahtumassa 26.9.

Turnausviikonloppu 1.
27.-28.6. (hae järjestäjäksi tästä)

Turnausviikonloppu 2.
8.-9.8. (hae järjestäjäksi tästä)

Finaalipelit
26.9. (ilmoita kiinnostuksesi tästä)

Hae mukaan työryhmään, missä kirjoitetaan uudelleen kilpailusäännöt uutta SM-sarjaa varten. Työryhmään osallistuville maksetaan työstä pieni korvaus (10 – 20 € /h). Uudet kilpailusäännöt on tarkoitus saada valmiiksi maaliskuun loppuun mennessä.

Mixed SM-turnaus ja 5 vs. 5 mixed-harrasteturnaus

Mixedin osalta pelaamme tulevana kesänä kaksi erillistä turnausta. Näistä ensimmäinen on 5 vs. 5 harrasteturnaus, missä ei tavoitella varsinaista SM-titteliä. Toisessa turnauksessa pelataan 7 vs. 7 -sarjan Suomen mestaruudesta. Myös Mixed-sarjan finaalipeli pelataan erillisessä finaalitapahtumassa 26.9.

Turnausviikonloppu 5 vs. 5
29.-30.8. (hae järjestäjäksi tästä)

Turnausviikonloppu SM 7 vs. 7
19.-20.9. (hae järjestäjäksi tästä)

Finaalipelit
26.9. (hae järjestäjäksi tästä)

Hae mukaan työryhmään, missä kirjoitetaan uudelleen kilpailusäännöt uutta SM-sarjaa varten. Työryhmään osallistuville maksetaan työstä pieni korvaus (10 – 20 € /h). Uudet kilpailusäännöt on tarkoitus saada valmiiksi maaliskuun loppuun mennessä.

5 vs. 5 harjoitusturnaus avoimen ja naisten sarjoille

Kausi aloitetaan uudella, 5 vs. 5 -turnauksella, missä pelataan naisten ja avoimen sarjoissa. Tämä turnaus on tarkoitettu helpottamaan siirtymistä sisäkaudelta ulos. Turnaus on 1 tai 2 päiväinen, riippuen osallistujamäärästä.

Turnausviikonloppu
2.-3.5. (hae järjestäjäksi tästä)

Hae mukaan työryhmään, missä kirjoitetaan uudelleen kilpailusäännöt uutta SM-sarjaa varten. Työryhmään osallistuville maksetaan työstä pieni korvaus (10 – 20 € /h). Uudet kilpailusäännöt on tarkoitus saada valmiiksi maaliskuun loppuun mennessä.

Uusi kansainvälinen turnaus kesäkuulle

Siltamäen SM-tourin paikalla nähdään ensi kesänä aivan uusi 7 vs. 7 -turnaus, missä pelataan ainakin avoimen ja naisten sarjoissa. Myös Mixed-sarja on mahdollinen, jos kiinnostusta löytyy tarpeeksi. Tämä turnaus on avoin kaikille joukkueille sarjaa, seuraa tai kotimaata katsomatta. Voit siis kasata vaikka kaveriporukan ja osallistua mukaan tai tulla seurajoukkueesi kanssa treenaamaan tulevaa SM-sarjaa varten.

Liitto on varannut turnaukselle kentät ja turnauksen järjestelyapuna käytetään maajoukkueita tai maajoukkuepelaajia, joille turnaus toimii samalla varainkeruuturnauksena.

Turnausviikonloppu
6.-7.6.

Hietsu Beach Ultimate

Myös HBU uudistuu, sillä tuomme mukaan turnaukseen SM-sarjan (pelimuotona mixed). Lisäksi turnauksessa nähdään tuttu rentosarja.

Turnausviikonloppu
4.-5.7. (hae järjestäjäksi tästä)

Hae mukaan työryhmään, missä kirjoitetaan uudelleen kilpailusäännöt uutta SM-sarjaa varten. Työryhmään osallistuville maksetaan työstä pieni korvaus (10 – 20 € /h). Uudet kilpailusäännöt on tarkoitus saada valmiiksi maaliskuun loppuun mennessä.

Junioreiden SM-sarja

Junioreiden SM-sarja on tarkoitus pelata ensi kesänä kahden osaturnauksen mittaisena.

1.SM-osaturnaus
15.8.

2.SM-osaturnaus
12.9.

Finaalin ajankohta on vielä avoin.

MEISTÄKÖ TURNAUSJÄRJESTÄJÄ?

Nyt on aika hakea seurallesi järjestettäväksi kesän turnauksia. Järjestämällä turnauksen saatte pelejä kotipaikkakunnalle ja pääsette luomaan joukkueen yhteishenkeä tekemällä asioita yhdessä. SM-turnausten osalta järjestävälle seuralle / joukkueelle hyvitetään joukkuemaksu sekä maksetaan toimistijakorvaus (15 € / ottelu). HBU:n osalta (myös SM-sarja) ja 5 vs 5 harjoitusturnausten osalta seuralle hyvitetään joukkuemaksu, sekä maksetaan etukäteen päätetty lisäkorvaus, minkä lopullinen suuruus riippuu osallistuvien joukkueiden määrästä. Lisäksi seura saa halutessaan järjestää turnauksessa kioskin sekä tehdä muuta haluamaansa varainkeruuta.

Hakiessasi järjestäjäksi, teillä ei tarvitse olla vahvistusta varatuista kentistä. Joissain kaupungeissa kenttien saamista saattaa jopa helpottaa se, että seuralle on jo myönnetty turnaus järjestettäväksi. HBU järjestetään Hietsussa ja liitto on varannut rannan turnausta varten.

HAE JÄRJESTÄJÄKSI 28.2. MENNESSÄ TÄSTÄ!

KESÄN 2020 KILPAILUKALENTERI


Toukokuu
2.-3.5: 5 vs. 5 avoin ja naiset (hae järjestäjäksi tästä)
9.-10.5.: Opiskelijoiden SM-turnaus
16.-17.5.: Beach seurajoukkue EM-kisat
23.-24.5.: Jyväskylä Summer start
30.-31.5.:


Kesäkuu
6.-7.6.: SLKL:n järjestämä kansainvälinen 7 vs. 7 -turnaus Helsingissä (avoin / naiset / mixed?)
13.-14.6.:
20.-21.6.: Juhannus / Windmill
27.-28.6.: Naiset / miehet SM-turnaus 1. (hae järjestäjäksi tästä)

Heinäkuu
4.-5.7.: HBU: Rentosarja ja Beachin SM-kisat (mixed) (hae järjestäjäksi tästä)
11.-12.7.: MM-kisat
18.-19.7.: MM-kisat / Junnu MM-kisat
25.-26.7.: Junnu MM-kisat / KBU

Elokuu
1.-2.8.: Yyteri
8.-9.8.: Naiset / miehet SM-turnaus 2. (hae järjestäjäksi tästä)
15.-16.8.: EUCR Helsinki
15.8.: Ultimate Vantaa
22.-23.8.:
29.-30.8.: Mixed 5 vs. 5 harjoitusturnaus (hae järjestäjäksi tästä)


Syyskuu
5.-6.9.:
12.-13.9.:
19.-20.9.: Mixed SM-turnaus (hae järjestäjäksi tästä)
26.9.: SM-sarjojen finaalipäivä (hae järjestäjäksi tästä)


Lokakuu
2.-4.10.: EUF

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?