Pelaajien kiinnostusta eri maajoukkueisiin on kartoitettu kesästä lähtien ja liitto oli asettanut takarajan rinki-ilmoittautumisiin viime sunnuntaille. Kiinnostuksen pohjalta vaihtoehtoina oli seuraavat toimenpiteet (avoin ja naiset)

  1. Sekä avoimeen että naisiin avataan myös kansainvälinen valmentajahaku, mikäli kiinnostuneita pelaajia on riittävästi (25-30) ja katsotaan ensimmäinen leiripäivä.
  2. Mikäli kiinnostuneita pelaajia ei ole riittävästi, projektia ei enää viedä eteenpäin vaan keskitytään ja panostetaan niihin projekteihin, mihin pelaajilla on kiinnostusta.

Maanantaina (26.9.) liitto teki näiden pohjalta ratkaisun, että toistaiseksi vain mixed maajoukkueen toimintaa viedään aktiivisesti eteenpäin. Mixed onkin kerännyt jo kesän mittaan laajasti kiinnostusta. Mixedin päävalmentajana toimii Thomas Pfister. Avoimen ja naisten toiminta käynnistetään uudelleen mikäli joukkueille löytyy valmennus tai riittävästi kiinnostuneita pelaajia.

Avoimen ja naisten joukkueisiin pidetäänkin edelleen rinki-ilmoittautuminen ja valmentajahaku auki. Kansainvälistä hakua ei kuitenkaan joukkueisiin avata. Myös mixedin rinki-ilmoittautuminen on edelleen auki. Rinki-ilmoittautuminen on siis käytännössä ilmoitus kiinnostuksesta hakea maajoukkueeseen.

Rinki-ilmoittautumiset:

Ilmoittautuminen mixedin karsintaleirille 22.-23.10. Säästöpankki Areenalle Hämeenlinnaan tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Lomakkeella löytyy myös tarkemmat tiedot. Mixed maajoukkueeseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Thomas Pfisteriin (thomas.pfister87[at]gmail.com).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?