Nyt on aika viimeistään ilmoittaa kiinnostuksensa EUC 2023 projekteihin − päätökset joukkueiden jatkosta tehdään sen perusteella

Kartoitus pelaajien kiinnostukselle eri sarjoihin EUC 2023 kisoihin on ollut auki kesästä asti samoin kuin myös valmentajahaut. Alempaa löydät tarkemman tilannekatsauksen eri sarjojen tilanteesta ja mitä projekteissa seuraavaksi tapahtuu. EM-kisat on vahvistettu järjestettävän 15.-22.7.2023 Limerickissä, Irlannissa. Tarkempia tietoja maksuista ei ole vielä annettu.

Tilannekatsaus

Mixedin osalta projekti näyttää vahvalta, sillä niin valmennus kuin pelaajien kiinnostus on ollut kohdillaan. Kaikille avoimella harjoitusleirillä treenaajia oli noin 35 ja rinki-ilmoittautumisesta löytyy tällä hetkellä 37 nimeä.

Mixedin seuraava leiri on 22.-23.10. Hämeenlinnassa. Leiri on todennäköisesti kaksipäiväinen.

Naisten avoin leiripäivä saatiin toteutettua viime viikonloppuna onnistuneesti muutamista poisjäänneistä huolimatta. Tilanne on kuitenkin se, että joukkue on ilman valmennusta eikä myöskään rinki-ilmoittautumisen nimilista ole venynyt kovin pitkäksi (13 pelaajaa).

Avoimen osalta kaikille avoin treenileiri peruttiin, koska innoita osallistujia ei ollut riittävästi. Myöskään avoimella ei naisten tavoin ole valmennusta. Rinki-ilmoittautumisesta löytyy tällä hetkellä 17 pelaajaa.

Mitä seuraavaksi

Kaikki rinki-ilmoittautumiset ovat auki vielä sunnuntaihin 25.9. asti. Maanantaina 26.9. liitto tekee tilannekatsauksen ja sen perusteella tehdään seuraavat ratkaisut.

  1. Sekä avoimeen että naisiin avataan myös kansainvälinen valmentajahaku, mikäli kiinnostuneita pelaajia on riittävästi (25-30) ja katsotaan ensimmäinen leiripäivä.
  2. Mikäli kiinnostuneita pelaajia ei ole riittävästi, projektia ei enää viedä eteenpäin vaan keskitytään ja panostetaan niihin projekteihin, mihin pelaajilla on kiinnostusta.

Rinki-ilmoittautumiset:

Miksi näin

Osalle saattaa tuntua haastavalta vielä edellisen kauden ollessa kesken miettiä jo seuraavaa kautta. Liitto uskoo pelaajien kuitenkin pystyvän arvioimaan kiinnostuksensa tarpeen vaatiessa. Maajoukkueiden aikataulua on haluttu aikaistaa aikaisemmista vuosista, jotta joukkueille jää riittävästi aikaa kisoihin valmistautumiseen.

Pelaajien kiinnostus halutaan nyt ensin selvittää avoimen ja naisten osalta, koska kansainvälinen valmentajahaku on kohtalaisen työläs projekti. Ennen sen aloittamista halutaan varmistaa, että kiinnostuneita pelaajia on riittävästi ja tämä voidaan myös hakuilmoituksessa viestiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän