Elisa Pursiainen on liiton toiminnanjohtajan uusi sijainen

Suomen Liitokiekkoliiton toiminnanjohtajan sijaisena on tästä viikosta alkaen Elisa Pursiainen. Sijaisuus jatkuu elokuun 2024 loppuun saakka, kunnes liiton vakituinen toiminnanjohtaja Ulla Kiili palaa perhevapaalta. Toiminnanjohtajan sijaisuuden ajaksi Elisa jättää paikkansa liiton hallituksessa, jossa hän on vastannut kotimaan kilpailutoiminnasta vuodesta 2018 alkaen. Ennen hallitustehtävää Elisa työskenteli liiton juniori- ja lajikokeilukoordinaattorina. Ultimateyhteisön ulkopuolella Elisa on työskennellyt Liikunnan Riemu ry:n sekä Jyväskylän kaupungin hankekoordinaattorina. Koulutukseltaan Elisa on kasvatustieteiden maisteri. Seurapuolella Elisa on edustanut viime vuodet Jyväskylä Sleepwalkersia.

Sleepwalkers-joukkueen Elisa Pursiainen ottaa kiekon kiinni maalialueella.
Elisa Pursiainen edusti Jyväskylä Sleepwalkersia EUICC:ssä helmikuussa.

Toiminnanjohtajan sijaisuus oli avoimessa haussa joulukuussa. Tammikuun puolivälissä tehtävässä aloitti Timo Ojasto, mutta työsuhde kuitenkin purettiin koeajalla kuukautta myöhemmin. Purku tapahtui työntekijän ja työnantajan yhteisymmärryksessä. Syynä työsuhteen purkamiseen oli ristiriita muun muassa aikaresurssin suhteen liiton toiminnanjohtajan sijaisuuteen kuuluvissa odotuksissa sekä valitun toiminnanjohtajan valmiuksissa hoitaa kyseistä tehtävää.

Lisätiedot: SLKL puheenjohtaja Hellen Koskinen, hellen.koskinen@liitokiekkoliitto.fi