Mixed SM-tour 2 ennakko

Ultimate.fin artikkelikuva 1

Tulevana viikonloppuna 7.-8.9. pelataan mixed SM-sarjan toinen touri perinteikkäällä Tampereen Pirkkahallilla. Kaikki ensimmäisen tourin joukkueet ovat mukana myös tällä tourilla, joten pelejä on luvassa runsaasti. Lisäksi tälle kaudelle poikkeuksellisesti luvassa on erinomaiset kelit pelata.

Kilpailu finaalipaikoista kesäkauden finaalitapahtumassa on vielä auki ja useammalla joukkueella on realistinen mahdollisuus lunastaa omansa. Tourilla tullaan pelaamaan myös sarjan pronssiottelu sunnuntaina. Kannattaa siis tulla paikan päälle seuraamaan tapahtumantäyteistä viikonloppua!

Ensimmäisellä tourilla jopa yllättävään tourvoittoon noussut ERHe on erittäin vahvasti kiinni finaalipaikassa. Espoolaiset ovat myös saaneet vahvistuksia tulevalle viikonlopulle, joten odotettavissa on erittäin kilpailukykyinen joukkue, joka varmasti tulee taistelemaan toisesta perättäisestä tourvoitosta, sekä paikasta finaalissa.

Mahdollisesti tiukimman paikan edessä ovat Sakun Shakkinappulat, sekä Helsinki Ultimate. Viimeksi SaSha onnistui niukasti voittamaan universe-pisteellä Helsinki Ultimaten, mutta top 3 joukkueiden ristiin menneiden pelien takia helsinkiläiset sijoittuvat SaShan yläpuolelle pisteissä. Mikäli SaSha mielii pelata SM-kullasta tänä vuonna, tulee heidän sijoittua kärkisijoille helsinkiläisten yläpuolelle. Näiden kahden joukkueen välinen kohtaaminen tulee todennäköisesti olemaan koko viikonlopun mielenkiintoisin ottelu.

Tampereen UFO pääsee nauttimaan jälleen kotikenttäedusta. Joukkue väläytti viime tourilla kykenevänsä haastamaan sarjan kärkijoukkueita. Finaalipaikasta pelaaminen ei myöskään ole täysin poissuljettua, mutta todennäköisyydet siihen ovat pienet. Tamperelaiset ovat kuitenkin ehdottomasti mukana taistelussa tourvoitosta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän