U20 ja U24 -maajoukkueprojektien tilannekatsaus

u24-maajoukkue
U24-maajoukkueen joukkuekuva Nottinghamista

Pelaajarinki-ilmoittautumiset ensi vuoden maajoukkueprojekteihin avattiin reilu kuukausi ja monet ovatkin jo ilmoittaneet kiinnostuksensa projekteja kohtaan. Nuorten maajoukkueprojektien osalta on tarjolla hyviä ja huonoja uutisia.

U20

U20-projektiin on jo ilmoittautunut useita kiinnostuneita. Joukkueen tulevat Tryout-päivät ovatkin jo selvillä, tarkemmat sijainnit varmistuvat vielä lähempänä leirejä. Ajankohdat tryouteille ovat 9.-10.11. sekä 30.11.-1.12.

Tryoutteihin kannattaa ehdottomasti osallistua, jos vähänkään maajoukkueprojektit ja kehittyminen pelaajana kiinnostavat. Leirit ovat loistava tilaisuus tutustua paremmin ikätovereihinsa, sekä kerryttää kokemusta ja uusia näkökulmia itselle mahdollisesti uusien valmentajien kautta.

Pelaajarinki-ilmoittautumisen takaraja on 20.10. joten vielä on hyvin aikaa ilmoittaa kiinnostuksensa projektia kohtaan!

U24

Viime vuonna kohtuullisen menestyksekäs U24-projekti ei saa valitettavasti jatkoa ensi vuonna, sillä projektille ei saatu riittävästi kiinnostuneita pelaajia. Nuoremmat pelaajat, jotka pohtivat U20 ja U24 -sarjojen välillä, voivat täten keskittyä täysin U20-sarjaan.

Lisätiedot: SLKL toiminnanjohtaja, toiminnanjohtaja@liitokiekkoliitto.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän