Junnuleiri 15.—16.10. Espoossa

5.10.2011 / Juniorijaosto järjestää kaikille junioripelaajille tarkoitetun leirin Leppävaaran Urheiluhallissa (Veräjäpellonkatu 6, Espoo) la 15.10. klo 16—18 ja su 16.10. klo 11—13. Kyseessä on kahdesta setistä koostuva treenipaketti, jonka teemoina ovat markkerointi ja markkerin takaa heittäminen. Treenien vetäjät varmistuvat myöhemmin.

Leirille ovat tervetulleita kaikki junioripelaajat sukupuolesta, iästä ja pelikokemuksesta riippumatta. Ilmoittautumiset ti 11.10. mennessä Terhi Teräväiselle (terhi.teravainen@gmail.com). Mainitkaa ilmoittautumisessanne nimi, ikä, pelivuodet ja osallistutteko molempina päivinä. Pitkänmatkalaisia voimme tarvittaessa auttaa majoituksen löytämisessä, joten älkää ihmeessä antako yöpymispaikan uupumisen estää osallistumistanne.

Juniorijaosto järjestää samankaltaisia junnuleirejä jatkossakin, joten ei hätää, jos et pääse tällä kertaa. Kaikkien leirien yhteisenä teemana on tällä kaudella kaverin kannustaminen ja ”spirit of the game”.

Tarkoituksena on oppia lisää ultimatesta ja tutustua muihin junnupelaajiin mukavassa ilmapiirissä.

Välittäkää viestiä kaikille junioreille!

1 KOMMENTTI

  1. Kuinkas vanhoja ”junnuja” tonne otetaan mukaan?? Ensi vuonnahan järkätään ehkä myös u23 em-skabat 😉

  2. Tässä vaiheessa kohderyhmä on ns. varsinaiset junnut, eli tänä vuonna viim. -92 syntyneet. Laitan kuitenkin korvan taakse tuon U23-näkökulman!

  3. U23-pelaajat eivät tosiaan ole enää mitään junnuja, vaan kyllä ihan aikuisia ja jatkossa tuskin juniorijaosto osallistuu U23-maajoukkueiden koordinointiin. U23-pelaajien kannattaa lähteä jo talvella mukaan aikuisten maajoukkueiden harjoituksiin. Niistä saa luultavasti paremmin eväitä myös noita U23-kisoja varten. =)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän