TT-Lätty dominoi aprillipäivän harrastajaturnauksessa

4.4.2012 / Tampereella pelattiin aprillipäivänä 1.4. perinteinen harrastelijatason joukkueille suunnattu talviturnaus. Mukana oli yhdeksän joukkuetta Tampereen ja pääkaupunkiseudun lähettyviltä.

Aluksi pelattiin kolmen joukkueen lohkot, joista voittajat selvisivät suoraan semifinaaleihin. Lohkokakkoset pelasivat välisarjan, jonka voittaja pääsi myös semeihin.

Ensimmäisessä semissä kohtasivat opiskelijoiden SM-kilpailuihin treenaava Tampereen yliopiston FreezeBees ja tuttu paikallisvastus Tampereen teknillisen yliopiston TT-Lätty. Ottelun alku oli tasainen, mutta lopulta Lätty pääsi muutaman katkomaalin turvin johtoon ja voitti ottelun 7-11.

Toisessa semissä kohtasivat myös toisilleen erittäin tutut jengit: alkulohkonsa voittanut Leki ja välisarjasta itsensä jatkoon pelannut Leki2. Toistensa vahvuudet hyvin tuntevat joukkueet siirtelivät kiekkoa maltillla, ja ottelu ratkesi vasta viimeisessä pisteessä. Ensin Lekin Milo Brown otti upean dyykkikatkon, mutta katkoa ei saatu hyödynnettyä. Leki2 oli kuin olikin ykköstä vahvempi luvuin 9-8.

Turnauksen viides oli ajoittain erittäin hienoa peliä esittänyt Rähmäkäpäläsoppa ja kuudes FreezeBeesin kakkosjoukkue. Turnauksessa ei kukaan jäänyt voitoitta, joten sijat 7-9 ratkesivat maalieron perusteella. Seitsemänneksi sijoittui Hazardi, kahdeksanneksi Väiskin Väsyneet ja yhdeksänneksi LoHi.

Mitaleille pörriäiset, Lempäälä ja Lätyt

Pronssimatsissa kohtasivat siis FreezeBees ja Leki. Leki otti ottelun heti haltuunsa ja siirtyi jo 4-0 johtoon, mutta FB vaihtoi puolustustaktiikkaansa ja kiri tasatilanteeseen 4-4 mm. Kaisa Immosen katkoilla ja vahvoilla maalihauilla. Lekin aikalisä toi tulosta ja Lempääläkin pääsi taas maalinteon makuun. Peliajan päättyessä lukemat olivat tasan 6-6, mutta Leki ei pystynyt pitämään hyökkäystään ja FB rankaisi katkosta voittaen ottelun 7-6. Pronssia siis tällä kertaa pääsiäisenkeltaisille pörriäisille.

Finaalissa kohtasivat jo alkulohkossa kertaalleen vastakkain pelanneet TT-Lätty ja Leki2. Alkulohkossa Lätty oli ollut vahvempi lukemin 9-5 ja jatkoi tässäkin vahvoja otteitaan ottaen 5-1 johdon. Kaksi ottelua enemmän pelannut ja välisarjan kautta finaaliin noussut Leki2 käytti aikalisän saadakseen pienen hengähdystauon ja sai innon päälle kaventaen tilanteeksi jo 7-6. Lätty ei kuitenkaan antanut lempääläisille mitään ilmaiseksi ja vei voiton luvuin 9-6.

UFO kiittää jälleen kaikkia osallistujia ja toivottaa kaikki vanhat ja uudet jengit tervetulleeksi myös jatkossa!

Teksti: UFO ry / Tommi Rättö

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän