Parasta B-luokkaa

Vantaalainen Loputon Hiki järjesti Hakunilan urheilupuiston läheisyyteen harrastajaturnauksen, kuten Siltamäelläkin on tehty parin viimeisen vuoden ajan B-tourina. Yksipäiväisiin peleihin saapui seitsemän joukkuetta.

 

ViRHeen Atte Moisander, Joonatan Bergholm ja Tua Videman iloisina turnauksen jälkeen.
ViRHeen Atte Moisander, Joonatan Bergholm ja Tua Videman iloisina turnauksen jälkeen.

– Alkupelit olivat vähän nihkeitä, mutta sitten alkoi peli toimimaan, kertoo kuudenneksi taistelleen ViRHeen Tua Videman. Pojat Joonatan Bergholm ja Atte Moisander komppaavat. Heistä päivä oli mahtava ja fiilis pelien jälkeen todella korkealla. Kolmikko kiittää LoHia onnistuneen järjestämisestä. Virheläiset toivoisivatkin enemmän vastaavanlaisia turnauksia, kunhan ne olisivat siedettävän ajomatkan päässä.

Finaaliin päätyivät etukäteen kovimmiksi arvioidut Polli ja PUSU. Vastakkain oli siis kaksi hyvin erityylistä joukkuetta: pitkiin heittoihin luottava Polli ja maltillisemmin rakentava PUSU.

Joukkueet vaihtoivat pisteitä lähes tasatahtiin ja puoliajalle mentiin Pollin lievässä johdossa. Tiukka peli muuttui välillä katkonaiseksi toistuvien virhehuutojen vuoksi, mutta kiistatilanteet hoituivat hyvässä hengessä.

Vaikka molemmat joukkueet nostivat tasoaan toisella puoliajalla, pysyivät voimasuhteet vielä samoina. Lopussa PUSU laittoi kaiken peliin ja onnistui vielä tasoittamaan ottelun, mutta sekään ei riittänyt vaan Polli punnersi hyökkäysvuoronsa lopulta maaliin asti ja vei voiton lukemin 9-8.

Pronssia otti järjestävä seura LoHi, joka päihitti tasaisen väännön jälkeen JSW:n.

PUSUn Mari Moilanen ja Yrjänä "Patsas" Hynninen temppuilemassa.
PUSUn Mari Moilanen ja Yrjänä ”Patsas” Hynninen temppuilemassa.

– Alussa annettiin pari pistettä eteen ja nyt harmittaa, toteaa PUSUn Mari Moilanen finaalin jälkeen.

– Polli pelasi fiksusti. Meilläkin alkoi peli sujumaan, kun saatiin heiltä pitkät kuriin, tuumii Yrjänä Hynninen.

Molemmat pitivät turnausta hyvin järjestettynä. Heidän mielestä samanlaisia tapahtumia saisi olla enemmänkin.

– Nämä ovat rantaturnausten ja Tourien välimaastossa. Näissä on hyvä spirit, mutta silti pelataan tosissaan, Hynninen sanoo.

– Täällä saa erinomaista oppia. Lisää kovatasoisia harrastelijaturnauksia! Moilanen hihkuu.

Lopputulokset.

1. Polli
2. PUSU
3. LoHi
4. JSW
5. TuiMat
6. ViRHe
7. Hazardi Jr.

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos kuuluu siis turnausjärjestelyistä LoHelle! Mikäli oma seurasi haluaa järjestää vastaavanlaisia tapahtumia niin apua järjestelyihin voi kysellä liitosta. Lainaamme mielellämme pelitarvikkeita ja autamme tapahtuman mainonnassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän