1.3.2011

Viime viikonloppuna Tampereella kotiyleisöä jännitti erityisesti se, kumpi avoimen sarjan tamperelaisjoukkueista nähdään SM-finaalissa 12.3.2011.

B-sarjasta noussut UFOn Legendat kukisti A-sarjaa hallinneen Otson tiukasti 15-12. Otsolle tappio oli kauden ensimmäinen. UFO puolestaan voitti Teamin 15-11, joten edessä oli UFOn ja UFOn Legendojen kohtaaminen. Kokemus painoi puntarissa hitusen enemmän, kun Legendat vei lopulta erittäin tasaisen ottelun 16-14 ja sinetöi finaalipaikan.

Toisesta avoimen sarjan finaalipaikasta kamppailivat Turun Terror ja SOS. Sipoolaiset pelasivat varmoin ottein voiton lukemin 15-11 ja lähtevät hakemaan toista perättäistä mestaruutta. Pronssista pelaavat siten UFO ja Terror. Viidenneksi sarjassa sijoittui Otso ja kuudenneksi Karhukopla.

Naisten SM-kulta jaetaan pääkaupunkiseudun joukkueista jälleen joko Viimalle tai Teamille. Näiden keskinäinen ottelu ylemmässä jatkosarjassa antaa odottaa jännittävää finaalia, jossa Teamilla on mahdollisuus katkaista Viimojen kolme talvikautta kestänyt mestaruusputki. Pronssista pelaavat Atletico ja UFO Kiakko.

Naisissa mitalipelien ulkopuolelle jäi kolme peliä pienellä rosterilla huhkinut UFO Moro, joka sijoittui viidenneksi. Alemman loppusarjan voitti lahtelaisjoukkue LUC.

Teksti: SLKL Tiedotus / Emmi M