11.5.2011 – Ultimate.fi otti jälleen askeleen eteenpäin, kun sivusto sai vihdoin oman keskustelufoorumin. Foorumi löytyy osoitteesta http://www.ultimate.fi/forum.

Ultimate.fin foorumin pohjana on Suomen Liitokiekkoliiton vanha foorumi, joten Liiton foorumille aiemmin rekisteröityneiden käyttäjien tunnukset ovat siirtyneet suoraan uuteen foorumiin. Keskustelua voi siis jatkaa saman tien tarvitsematta rekisteröityä uudelleen. (Samalla Liiton vanha foorumi on päästetty viettämään eläkepäiviä, ja kaikki keskustelu tapahtuu nyt Ultimate.fin alla.)

Oletko uusi foorumikäyttäjä?

Rekisteröidy foorumin käyttäjäksi parilla klikkauksella luomalla oma käyttäjätunnus, minkä jälkeen pääset lähettämään viestejä kaikille foorumin alueille. Ilman käyttäjätunnusta keskustelu onnistuu vain Vapaa keskustelu -osiossa, joka on tarkoitettu vapaalle höpinälle sekä erityisesti uusien ultimatenpelaajien kysymyksille ja kommenteille.

Uusia keskustelualueita

Ultimate.fin foorumilta löytyy myös uusi keskustelualueita. Kuvat, videot & muu media -alueelle on helppo käydä lisäämässä linkkejä omiin suosikkiultimatevideioihin tai edellisviikonlopun turnauksen Picasa-albumeihin muiden ihmeteltäväksi. Kurssit ja pelivuorot -osiossa voit vaikka ilmoittaa kursseista tai kysellä pelaajia omaan höntsyporukkaasi. Ultimate.fi-osiossa saa ruotia sivustoa vapaasti, antaa palautetta ja kehitysehdotuksia, ilmoittaa bugeista ja nähdä, mitä muut ovat jo ilmoittaneet. Laita siis sinne viestiä, vaikka asia tuntuisi pieneltäkin, sillä todennäköisesti joku muukin miettii samaa!

Ultimate.fi esittää lämpimät kiitokset Kari Toloselle foorumin siirto- ja kehitystyöstä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän