Mixedin – ultimaten suolan – SM-mitaliehdokkaat 2011

Mixed-SM-turnaus pelataan Tampereella Ahvenisjärven kentällä tänä viikonloppuna. Mixed on ultimaten suola, ja tämän  vuoden SM-mitaleista kilpailee seitsemän joukkuetta. Tästä turnaussivulle.

Mixed-SM-joukkueet esittelevät itsensä näin:

Turku Terror

Turku Terrorin mixed-joukkue koostuu nuorista mutta sitäkin kokeneemmista turkulaiskiekkoilijoista. Ääriolosuhteissa karaistunut joukkue jaksaa pyörittää kiekkoa niin tuulisella perunapellolla kuin illan pikkutunneille venähtäneissä ”treeneissä”. Joukkue lähtee peleihin avoimin mielin: hauskanpito, ultimatesta ja pelaajakaverien seurasta nauttiminen päätavoitteena, tiukkoja driveja ja komeita maaleja unohtamatta.

Liitokiekkoseura Team

Liitokiekkoseura Team Helsingistä palaa mixed-SM-turnaukseen muutaman vuoden tauon jälkeen. Teamin nais- ja miespelaajat ovat voitonnälkäisiä ja valmiita laittamaan kaiken peliin. Tulevana viikonloppuna vastustajat tulevat siis saamaan vastaansa Teamin, jossa yhdistyy kokemus, nuoruus ja into pelata ultimatea.

Disquitos

Oulusta saapuvan Disquitosin joukkue osallistuu vasta toista kertaa ulkoturnaukseen. Puolella joukkueen pelaajista ei ole aikaisempaa kokemusta sarjapeleistä ulkona, mutta kaikilla pelaajilla on kuitenkin kokemusta sisäsarjoista. Tärkeintä pelaajille on hankkia kokemusta ulkosarjoista. Yhtenäinen joukkue on treenannut mixed-vuoroilla koko talven ja ulkoharjoittelukin aloitetiin kuukausi sitten vielä lumisissa maisemissa. Joukkueen tavoitteena kisoissa on ottaa seurahistorian ensimmäinen voitto ulkosarjoissa.

UFO-Vanhat

Tampereella on luotettu pitkään mixed-ultimaten henkeen. Tänäkin vuonna kisoihin osallistuu UFOsta kaksi joukkuetta, joiden pelaajat ratkaistiin pelivuosien määrän perusteella. Tämä on joukkueista se, jossa pelivuosia on pelaajilla pitkälle toista sataa ja mixed-menestystä kahden kullan ja yhden hopean sekä pronssin verran. Tavoitteena on vastata kisaisännyydestä ja pitää turnauksessa tosissaan kivaa.

LeKi

Viime vuonna Suomen mixed-kartalle SM-hopeallaan rynnistänyt LeKi lähtee puolustamaan sijoitustaan varsin tutuilla kasvoilla. Puolustusta johtaa UFOn lempääläläiskolmikko Juho ”Pulu” Pulakka, Teemu Rantanen ja Samppa Harhala, joista varsinkin Puluun katseet matsien ratkaisuhetkillä kääntyvät. Hyökkäyksen verkkaisesta mutta varmasta kiekonsiirtelystä vastaavat ennen kaikkea joukkueen kokeneimmat pelaajat Mika Honkanen ja Carl Willandt vahvistettuna UFO naisten Sari Seppälällä ja LeKin kultaisen sukupolven (-87) pelureilla. Fiiliksestä menestys ei ainakaan jää kiinni, joten jos myös pelillisellä puolella kaikki natsaa kohdalleen, niin Ideaparkin Keskusaukiolla tavataan!

Vaasa Saints

Seuran juniorikasvateista ja muutamista varttuneemmista vahvistuksista koostuvan joukkueen tavoitteena mixed-SM:ssä on parantaa aikaisempia sijoituksiaan. Ennakkoluuloton pelityyli ja kokeneet pelaajat ovat joukkueen tämän vuoden Saintsin joukkueen vahvuudet.

UFO-Uudet

UFO:n uudemmat pelaajat lähtevät lähes samalla kokoonpanolla mittelemään mixed-SM-voitosta kuin viime vuonna. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä ja mitalia lähdetään kirkastamaan viimevuotisesta pronssista. Viime vuodesta pelaajat ovat saaneet paljon lisää kiekkovarmuutta ja pelisilmää, sekä oppineet tuntemaan joukkueensa pelaajat paremmin. Nämä voivat juurikin olla ne seikat, jotka vievät joukkueen turnauksen voittoon. Joukkueen vahvuuksiin luen erityisesti yhteishengen, rentouden ja voitonnälän. Turnauksessa tulee vastaan erittäin vahvoja ja kokeneita joukkueita, jotka varmasti pistävät UFOn uudetkoville, ja silloin on rauhallisuus ensisijaista rynnistäessämme kohti kirkkaimpaa mitalia.

1 KOMMENTTI

  1. Hienot esittelyt! Jopa salaa toivoisin LeKin voittavan, jotta nähtäisiin Ideaparkin Keskusaukion voitonjuhlat! Vai missäs nämä muut joukkueet lupaavat voittoansa juhlistaa?!? 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän