Ultimate syynissä YLEn Aamu-TV:ssä!

18.7.2011 / Ultimaten superviikonloppu sai jatkoa ja lisänäkyvyyttä, kun naisten beach-maajoukkueprojektin manageri Suvi Kajamaa ja pelaajavalmentaja Minsu Rauramo vierailivat YLEn Aamu-TV:ssä maanantaiaamuna 18.7. kertomassa ultimatesta.

”Liitokiekko mökeiltä urheiluareenoille” -otsikoidussa jutussa Suvi kertoo ultimatesta lajina, eri pelimuodoista, Spirit of the Gamesta sekä viikonlopun Narinkkatorin promopäivästä. Haastattelu tapahtuu aurinkoisessa puistossa, ja 10 minuutin pätkän aikana Minsu myös opettaa toimittajia heittämään kiekkoa.

Haastattelun taustalla pyörii pelikuvaa Ultimaten MM-kisoista Turusta 2004 sekä still-kuvia Narinkkatorin promopäivästä. Sekä videoilla että kuvissa vilahtelee monia tuttuja ultimatekasvoja.

Katso Aamu-TV:n juttu YLE Areenassa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän