Viikonlopun Tour III:lla ratkaistaan SM-finaalipaikat

10.8.2011 / Viikonloppuna Hyvinkäällä pelattava SM-tourin kolmas ja viimeinen osa ratkaisee mitkä joukkueet pelaavat SM-mitaleista Helsingissä Brahen kentällä 17.9.2011. Luvassa on erityisen tiukkoja taisteluja ja panokset ovat korkealla.

Analyysi joukkueiden mahdollisuuksista finaaliin

Miehissä tasapisteissä olevat UFO ja OTSO ovat vahvoilla finaaliin, mutta voittamalla Tour III:n on myös SOS:lla ja Teamilla mahdollisuus selvittää tiensä finaalipeliin syyskuussa. Teamilla tosin mahdollisuus voitosta huolimatta säilyisi vain, jos toinen UFOsta tai Otsosta sijoittuisi Hyvinkäällä sijoille 6 tai 7. Helsingin SM-finaalipelien pronssiotteluun mahdollisuus on kärkinelikon lisäksi vielä Saintsilla,
joka tarvitsisi vähintään 25 sijoituspistettä Tour III:lta enemmän kuin Team.

Naisissa Viima 1 on käytännössä varmistanut finaalipaikkansa voittamalla kaksi aiempaa turnausta. Toisesta finaalipaikasta sen sijaan käydään kova taistelu Teamin, Atleticon ja UFO:n kesken, joilla on kaikilla realistinen mahdollisuus päästä finaaliin. Disquitos-Saints sen sijaan selviytyy finaaliin tai edes pronssipeliin vain voittamalla koko Tour III:sen. Todennäköisesti toinen finaalipaikka kuitenkin ratkeaa Teamin, Atleticon ja UFOn välillä, joille Tour III:sta tulee todella jännittävä: näistä kolmesta joukkueesta parhaiten Tour III:lla sijoittuva joukkue nähdään  Brahen kentällä Viiman vastustajana.

SM-Tour: Pistetilanne ennen Tour III:sta

AVOIN

NAISET

UFO 491 Viima 1 602
OTSO 491 Team 380
SOS 400 Atletico 375
Team 350 UFO 375
Saints 325 Disquitos-Saints 340
Turku Terror 170
UFO 2 155

Tervetuloa Hyvinkäälle!

Tour III:n järjestelyistä ja toimitsemisesta vastaa Disquitos Ry.

Päivitettyä tietoa turnauksen aikatauluista ja käytännön järjestelyistä turnauksen sivulla
Tourin kokonaispistetilanne
löytyy SM-Tourin omalta sivulta.
Tulokset päivittyvät viikonlopun aikana Ultimate-Pelikoneeseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän