12.10.2011 / Teekkareiden liitokiekkokerho TT-Lätty järjestää jälleen syksyn alkeiskurssilaisille tarkoitetun Tampere Beginners -ultimateturnauksen. Turnaus pelataan Tampereen Hervannassa la 12.11.2011 klo 11-17.

Tampere Beginners on tämän syksyn ja kesän alkeiskurssilaisille suunnattu sisäultimateturnaus. Joukkueella saa olla kentällä kerrallaan vain yksi ennen kesää 2011 aloittanut kokeneempi pelaaja. Turnaus on loistava paikka uusille pelaajille kokea kilpailun huumaa samantasoisia pelaajia vastaan pelaamalla. Turnaus on myös oiva ensimmäinen ”tavoite” alkeiskurssin jälkeiseen pelielämään.

Tällä kertaa tapahtumapaikkana ei ole ainoastaan Tamppi-areena, vaan osa peleistä pelataan Hervannan ammattikoulun palloilusalissa.

Turnausmaksu on 30euroa / joukkue. Turnaukseen mahtuu mukaan kuusi joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuinfon saat ilmoittatumisen jälkeen. Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset osoitteeseen sakari.kurronen[at]tut.fi.

Ja vielä löpinää säännöistä:

Pelit pelataan 5 vs. 5 normaaleilla sisäultimatesäännöillä, peliaika 25 minuuttia tai 11 pistettä.

Seuraavat poikkeukset sääntöihin ovat voimassa:

  • Peliajan umpeutuessa pelataan piste loppuun. Mikäli peli on tämän jälkeen tasan, pelataan ratkaiseva piste, muussa tapauksessa peli päättyy. Jos peliaika loppuu pisteiden välissä, uutta pistettä ei aloiteta ja peli päättyy.
  • Aloitusheiton vastaanotossa tapahtunut kiinnioton yrityksen tiputus ei aiheuta ”hyökkäsvuoron” menettämistä eli kiekon saa poimia maasta ja jatkaa peliä siitä kohdasta. Kertokaa pelaajillenne, että kyseessä on poikkeussääntö. Spiritin mukaista ei ole käyttää tätä sääntöä kiekon pysäyttämiseen.
  • Kentällä saa pelata yksi kokenut pelaaja. Tämän pelaajan on merkittävä itsensä näkyvällä hatulla, esimerkiksi saunapäähineellä tai silinterihatulla (pipo on myös hyvä). Kokenut palaaja on ennen syksyn tai kesän alkeiskurssia aloittanut.

Tervetuloa!

– TT-Lätty.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?