LeKin junnut TST-mestareiksi

20.11.2011 / Tampereen syysturnaus keräsi 10 joukkueellista ultimateharrastajia kilvoittelemaan leppoisissa tunnelmissa. Turnauksen voittoon ylsi lopulta LeKin junnut, jotka voittivat sekä finaalin että semifinaalin yhdellä pisteellä. Junnujen ohella omia kentällisiään olivat opastamassa Juho Pulakka ja Teemu Rantanen, jotka ovat molemmat nähty pelaavan myös aikuisten maajoukkuepaidoissa.

Finaalissa TT-Lätty näytti vievän ottelua karaten jo alkuvaiheessa parin maalin johtoon. LeKin hyökkäys piti kavennukseen 7-8, minkä jälkeen LeKi otti aikalisän. Lätyn hyökkäys päätyi pakottamattomaan kiinniottovirheeseen maalissa, ja Leki tasoitti yliajalla tilanteeksi 8-8. Viimeisessä pisteessä Pulu poimi katkon Lätyn maalisyötöstä ja Leki kantoi kiekon maaliin. Ottelu pelattiin hyvässä hengessä ja koko halli tuntui iloitsevan junioreiden onnistumisista – myös Lätyn pelaajat. Ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin voittomaalin syöttänyt Milo Brown.

Pronssi matkasi Tamkon Lettujen mukaan FreezeBeesin kakkosjoukkueen kustannuksella. Tiukkoja otteluja nähtiin turnauksessa useita, ja hetkittäin halli tuntui jäävän pieneksi vauhdikkaille ja uhrautuville pelaajille: FreezeBeesin tytöt dyykkailivat lähes joka pisteessä ja miesten maajoukkueessakin nähty Lauri Saksa joutui tunnustamaan tamperelaisen lämpöpatterin armottoman kovuuden.

UFO kiittää osallistujia ja toivottaa joukkueet tervetulleiksi Talviturnaukseen 2012. Suuronnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistuneille ja vapaaehtoisille!

1 LeKin junnut
2 TT-Lätty
3 Tamkon Letut
4 FreezeBees 2
5 Hazardi
6 Salko
7 UFOn naiset
8 Rähmäkäpäläsoppa
9 FreezeBees 1
10 KFM

Teksti: UFO/TommiR

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän