Avoin SM-sarja alkoi: Myrskyvaroituksia ja tasaista vääntöä

18.12.2011 / Naisten SM-sarja käynnistyi jo viikko sitten, ja tänä viikonloppuna myös miehet pääsivät pelikentillä tositoimiin. Ultimate.fi kokosi sunnuntai-iltaan poiminnat A-, B- ja C-sarjan tuloksista, ja maanantaina luvassa myös haastatteluja.

Lauantai: B- ja C-sarja tutussa komennossa

Miesten B-sarjan pelit pelattiin ilman suurempia dramaattisuuksia. Viime vuoden mestareista koostuva UFO Masters esiintyi vakuuttavasti ja voitti molemmat ottelunsa. Ennakkoon vahvaksi arvioitu Team sai niin ikään täyden pistepotin. Kerhon kolmanneksi jäseneksi liittyi LeKi, joka hienolla yhteispelillään taisteli voitot itselleen.

Hyvillä mielin nukkumaan lähtivät myös Otso2 ja Disquitos, jotka veivät yhden ottelun nimiinsä. JSW, LättyBees ja UFBG jäivät toistaiseksi nollatilille, mutta osoittivat huikeaa voitonhalua ja komeita yksilösuorituksia, kuten LättyBeesin dyykkicallahan à la Mikko Siltanen.

C-sarjassa Haudat vei ottelunsa selvin lukemin. Debyyttikauttaan viettävä Pussin Tiristäjät otti niukan voiton WWW:stä lukemin 13-14. Yhteen voittoon päätyivät myös Salko ja Hazardi. Sarjan viimeisenä majailee UFO 2.

Sunnuntai: A-sarja käyntiin

Sunnuntain peleissä käynnistyi myös avoimen A-sarja. Kärkipaikan otti tähtien täyttämä Otso kahdella voitollaan. Otso antoi myrskyvaroituksen tasostaan murskaamalla SOSin 15-6. UFOlla on niin ikään kaksi voittoa mutta vähemmän tehtyjä maaleja. Kolmannesta paikasta taistelevat Turku Terror ja SOS, jotka kirjasivat voiton ja tappion. Vaasa Saints ja Karhukopla jäivät vielä peleistä tyhjin käsin.

B-sarjan joukkueet pelasivat sunnuntaina vielä yhden ottelun. Johtoaan vankistivat UFO Masters ja Team, jotka saalistivat viikonlopusta täydet kolme voittoa. LeKi kärsi ensimmäisen tappionsa ja on sarjassa kolmantena kahdella voitollaan. Neljän parhaan joukkoon on ruuhkaa, sillä Disquitos, Otso2, UFBG ja LättyBees ovat tasapisteissä yhdellä voitolla kukin. Lohkon viimeisellä sijalla on JSW.

Avoimen C-sarja on tasainen vääntö. Haudat, Hazardi ja PUTI ovat tasapisteissä kahdella voitolla. Mahdollisuus nousuun löytyy myös Salkolta, jolla on yksi voitto, mutta vähemmän pelattuja pelejä. Yhden voiton taktiikalla pelaa myös UFO2, joka päihitti PUTIn. Viimeisenä on Waasan WetoWoima, joka on hävinnyt ottelunsa enintään kahden pisteen erolla.

Pelikone: A-sarjan tilanne >>
Pelikone: B-sarjan tilanne >>
Pelikone: C-sarjan tilanne >>

Lue Ultimate.fistä maanantaina, mitä avoimen sarjojen joukkueet miettivät kauden avauksestaan.

Ultimate.fi / A.O.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän