Avoimen alkusarjan ratkaisuja luvassa viikonloppuna

13.1.2012 / Ultimaten miesten SM-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Helsingin Herttoniemenrannassa  pelattavilla A-sarjan peleillä. Luvassa ovat A-sarjan ratkaisut, sillä tämän viikonlopun jälkeen tiedetään asetelmat helmikuun lopun jatkopeleihin B-sarjan parhaita vastaan.

Kauden vahvasti aloittanut Otso kohtaa Karhukoplan ensin lauantaina 14.1. klo 17 ja sunnuntaina Otsolla on vastassa toinen kärkijoukkue UFO klo 11.

Aikataulut ja myöhemmin tulokset Pelikoneessa >>

1 KOMMENTTI

  1. Jou! Pitääkö tosiaan paikkansa mitä tuolla sarjaformaatin kohalla lukee, että sm-alkusarjan ykkönen saa valita vastustajansa?

  2. En tiedä mitä tekstiä tarkoitat, mutta ei pidä paikkaansa. SM-alkusarjan ykkönen saa vastaansa välisarja A:n viimeisen joukkueen, vastaavasti SM-alkusarjan neljäs joukkue saa vastustajaksi välisarjan parhaan joukkueen. Ko. välisarjassa pelaavat A-sarjan 2 huonointa ja B-sarjan 2 parasta joukkuetta.

  3. Okei. No kiitos, että tässä vaiheessa viimeistään selkenee… tosin kerettiin jo vähän pähkäilee, kenet VALITSISI kvartsiin vastustajaksi, mutta ehkäpä tämä sarjaformaatti on hieman parempi kuin viime vuonna. Tai sitten ei… selvinnee myöhemmässä vaiheessa ;D

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän