Ilmoittaudu ultimaten yläkoulu- ja lukiosarjaan 2012

9.1.2012 / Suomen Liitokiekkoliitto järjestää jälleen keväällä 2012 ultimaten yläkoulusarjan ja lukiosarjan. Lukiosarjaan voivat osallistua kaikki toisen asteen oppilaitokset, joten myös ammattikoulut ovat tervetulleita.

Kaupunkikohtaiset osaturnaukset järjestetään viikoilla 8, 9 ja 10 riippuen paikkakunnasta. Molempien sarjojen finaalitapahtuma järjestetään 28.3. Espoossa Otahallissa. Finaalitapahtumaan pääse kunkin kaupunkikohtaisen osaturnauksen voittajajoukkue.

Osaturnaukset järjestetään keskeisillä paikkakunnilla ilmoittautumismäärien mukaan siten, että kukin koulu pääsisi osaturnaukseen lähialueelleen.

Koulusarja on hyvä tilaisuus markkinoida ultimatea omassa oppilaitoksessa ja saada uusia pelikavereita omasta koulusta. Kynnys osallistumiseen on matala, ja kaikille pelaajille löytyy omantasoisia vastustajia. Houkuttele siis kaverit mukaan ja ilmoittaudu!

Kerää joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.1. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: kia.autio(at)liitokiekkoliitto.fi, puh. 044 5965736.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän