9.1.2012 / Junioriultimatessa oli vilkas syksy ja uusi vuosi näyttää yhtä tapahtumarikkaalta.

Juniorit leirillä Lempäälässä

Junioreiden maajoukkuetoiminta pyörähtämässä käyntiin

Kesän 2012 junioreiden MM-kisojen isäntämaaksi varmistui Irlanti. Kilpailut järjestetään 12.-18.8.2012 Dublinissa.

Samalla kaikkien vähänkin maajoukkuetoiminnasta kiinnostuneiden junioreiden kannattaa kiireen vilkkaa ilmoittautua maajoukkuerinkeihin. Ilmoittautuminen tapahtuu 19.1. mennessä sähköpostitse Terhi Teräväiselle (terhi.teravainen(at)gmail.com) – mainitse viestissä nimi, syntymäaika, seura ja sarja (U17/U20). Ilmoittautuminen ei tässä vaiheessa sido mihinkään, joten mukaan vain!

Jos vielä emmit maajoukkuerinkiin liittymistä tai leirille osallistumista, lue alla oleva Inka Huhtisen (SOS) juttu marraskuussa järjestetystä Lempäälän junnuleiristä – junnutapahtumissa on kivaa!

Juniorijaosto on valinnut U20-tyttöjen sarjan valmentajiksi Sanna Leinon (päävalmentaja) ja Terhi Teräväisen. He molemmat pelaavat tällä hetkellä Atleticon naisten joukkueessa, mutta ovat juniorivuosinaan edustaneet Suomea tyttöjen maajoukkueessa.

Poikien maajoukkueiden valmentajia ei ole vielä valittu. Juniorijaosto ottaa vastaan valmentamisesta kiinnostuneiden henkilöiden/valmennustiimien hakemuksia osoitteeseen juniorijaosto(at)liitokiekkoliitto.fi. Hakemukseen tulee lyhyt esittely valmentajaehdokkaista sekä alustava suunnitelma kisaprojektista. Valmentajia haetaan ensisijaisesti U20-pojille.

Fiiliksiä juniorileiriltä Lempäälästä

Sipoolainen Inka Huhtinen kertoi leiriviikonlopusta näin:

”Lähdimme aamulla hyvillä mielin junalla Lempäälän. Samassa junassa olimme me sipoolaiset sekä muutamia espoolaisia. Asemalta saimme kyydin hallille, jonka vieressä oli majoituspaikkamme. Veimme tavaramme majoitukseen ja valitsimme huoneemme. Tämän jälkeen otimme treenikamamme mukaan ja lähdimme hallille. Aloitimme leirin sillä, että jokainen kertoi nimensä ja kuinka kauan on pelannut, sekä missä seurassa. Paikalla oli paljon porukkaa eri seuroista sekä eri-ikäisiä pelaajia. Sitten alkoivat päivän ensimmäiset treenit.

Ensimmäisissä treeneissä harjoiteltiin harhauttamista juostessa erilaisten drillien avulla. Oli mukava treenata eri seuralaisten kanssa, mutta koska meitä oli niin paljon ja sali ei ollut kovin iso, oli treenaaminen hieman ahdasta. Treenien lopussa tietenkin pelattiin ja treeneistä jäi hyvä fiilis.

Treenien loputtua saivat kaikki käydä syömässä tai kaupassa ostamassa jotain ruokaa illaksi ja aamuksi. Hallilla oli näytöspeli ennen seuraavia treenejä ja sitä oli suurin osa porukasta tietenkin katsomassa. Toisissa treeneissä sitten harjoiteltiin harhauttamista heitossa ja kunnon tukijalkaa. Harjoittelimme myös maalipeliä. Molemmista treeneistä jäi todella mahtava fiilis. Treeneissä tutustui moniin uusiin ihmisiin ja myös illalla majoituksessa tuli vietettyä aikaa muidenkin kuin vain oman seuralaisten kanssa.

Sunnuntaiaamuna järjestettiin hallilla hattuturnaus, jossa meidät jaettiin kuuteen eri joukkueeseen. Pelit kestivät 20 minuuttia ja vaikka kukaan ei tuntenut ketään omasta joukkueestaan hyvin, pelasivat kaikki joukkueet silti hyvin yhteen.

Koko leiristä jäi mahtava fiilis, sillä siellä tutustui uusiin ihmisiin ja sai tehdä sitä mistä tykkää, eli pelata ultimatea!”

Juniorisarjan pelit pelattiin Pirkkolassa

Pirkkolassa 8. tammikuuta 2012 pelattiin juniorisarjaa. Osallistuvia joukkueita oli vain kolme: Espoo Ultimate Club (EUC), Sipoo Odd Stars (SOS) ja Lempäälän Kisa (LeKi).

Päivän ensimmäisessä pelissä SOS otti voiton EUC:sta lukemin 14-6. Espoosta otti mittaa seuraavaksi LeKi, joka tylytti lopputulokseksi lukemin 15-1.

Kolmannessa ja viimeisessä ottelussa LeKi johti Sipoota jo viidellä maalilla, mutta peli oli kaukana pelatusta. Sipoolaisten kiri ei kuitenkaan riittänyt vaan Lempäälä otti voiton nimiinsä 12-11.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?