Otso hallitsi avoimen A-sarjaa

UFOn kapteeni Teemu Rantanen johdatti joukkueensa tiukkaan 16-17 voittoon Turun Terrorista. Kuva: Turre Teräväinen.

15.1.2012 / Espoon Otso oli voittamaton avoimen A-sarjassa, kun alkusarja saatiin viikonloppuna päätökseen Herttoniemessä Helsingissä. Otson hallintaa A-sarjan runkosarjassa kuvaa se, että kaikilla muilla A-sarjan joukkueilla on alkusarjan päättyessä negatiivinen maaliero, eli ainoastaan Otso on onnistunut tekemään enemmän maaleja kuin päästämään.

Tampereen UFO pitää hallussaan sarjataulukon toista sijaa kolmella voitolla, vaikka joutuikin kahden avainpelaajan poissaollessa taipumaan Otson lisäksi Sipoo Odd Starsille viikonlopun kuluessa. Perässä tulevat Turku Terror ja SOS kahdella voitolla. Karhukopla jäi alkusarjan viidenneksi yhden maalin erolla SOS:iin ja kohtaa täten Vaasa Saintsin kanssa B-sarjan kaksi parasta välisarjan peleissä 11.–12. helmikuuta.

Pistepörssin kärkipäässä keikkuvat Vaasa Saintsin tehomiehet Elias Päällysaho ja Teemu Kalliokoski siitäkin huolimatta, että Saints kukisti viikonloppuna ainoastaan Sipoon SOS:in. Heidän väliinsä kiilaa aina yhtä tehokas Sipoon Mikko Paanasalo.

Miesten A-sarjan pelit Pelikoneessa >>

Ensi viikonloppuna 21.-22.1. pelataan sekä naisten A- ja B-sarjaa Espoossa ja Vaasassa että avoimen B- ja C-sarjan pelejä Tampereella ja Vaasassa. Naiset ratkovat silloin alkusarjan paremmuusjärjestyksen.

Parhaat avoimen A-sarjan joukkueet ovat tulessa seuraavan kerran helmikuun lopussa, kunhan B-sarjasta tulevat vastustajat pudostuspeleihin ovat selvillä.

1 KOMMENTTI

  1. Täytyy sanoa, että taso on kova ja joukkueet tasaisia. Vain neljä matsia ei päättynyt ”double-digits” lukemiin hävinneen joukkueen puolelta.

  2. Okei. No kiitos, että tässä vaiheessa viimeistään selkenee… tosin kerettiin jo vähän pähkäilee, kenet VALITSISI kvartsiin vastustajaksi, mutta ehkäpä tämä sarjaformaatti on hieman parempi kuin viime vuonna. Tai sitten ei… selvinnee myöhemmässä vaiheessa ;D

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän