Pudotuspelien taisteluparit selvillä

12.2.2012 / UFO2 hallitsi naisten välisarjaa Raholassa voittaen molemmat pelinsä. UFO2:n seuraksi sijoista 1.-8. nousee taistelemaan Itäviima, joka saa seuraavaksi vastaansa UFO:n naisten ykkösjoukkueen. Toinen nousija Team2 kohtaa pudotuspeleissä Team1:n. Lahden ja Turun yhdistelmäjoukkue LaTu jatkoi tappioputkeaan häviten myös molemmat välisarjan pelinsä ja saa seuraavaksi vastaansa Länsiviiman.

Avoimen sarjan puolivälierien peleissä selvitetään Tampereen herruus kun UFO:n ykkösjoukkue kohtaa hallitsevan mestarin UFO Mastersin. Karhukopla säilytti asemansa voittaen välisarjan ja saa siten pudotuspeleissä vastaansa viime talven hopeamitalistin SOS:in. B-sarjassa kautensa aloittanut Team puolestaan lähtee kahden viikon kuluttua haastamaan talven ehdotonta ennakkosuosikkia Otsoa.

Pudotuspelit pelataan 25.–26.2.

Avoimen pudotuspelitaulukko Pelikoneessa >>
Naisten pudotuspelitaulukko Pelikoneessa >>

Pudotuspeliparit 26.-27.2.2012

Avoin
Otso – Team
SOS – Karhukopla
UFO – UFO Masters
Terror – Saints

Naiset
Länsiviima – LaTu
Atletico 1 – UFO 2
Team 1 – Team 2
UFO – Itäviima

Teksti: ultimate.fi / JU

1 KOMMENTTI

    • Tottahan toki. Saintsin ja Terrorin välillä käydään varmaan vielä kovaa vääntöä kahden viikon kuluttua, sillä mitalipelit kiinnostavat taatusti molempia. /JU

  1. Olishan se ihan fiksua tiedottamista mainita kaikki otteluparit, vaikka sitten listattuna uutisen lopussa. Itse en ole paikan päällä ollut pelejä katsomassa, joten olen näiden uutisten varassa.

    Eihän siinä rakettitiedettä tarvita että selvittää tuon neljännen mainitsematta jääneen parin, mutta silti.

  2. Hei, ja kiitos kommenteista.

    Syy, minkä takia kaikkea peli-informaatiota ei aina laiteta juttuihin on se, että meillä toimituksessa – aivan kuten kaikilla Suomen ultimatisteilla – on tiedon lähteeksi niinkin oiva väline kuin Ultimaten Pelikone (www.ultimate.fi/pelikone). Pelikoneesta löytyy KAIKKI sarjatieto ja ennen kaikkea niin kätevästi, että emme monestikaan halua enää lisäksi copypasteta sitä artikkeleihin, kun se samalla menettää esim. linkkinsä muuhun Pelikoneen tietoon. Siksi Ultimate.fin jutuissa olevia linkkejä tosiaan kannattaa klikata, sillä ne usein vievät entistä yksityiskohtaisemman tiedon lähteelle. Eli ei kun tutustumaan Pelikoneeseen, sieltä löytyy tieto useimmissa tapauksissa aina, kun se jutusta uupuu.

    On totta, että tässä nimenomaisessa jutussa peliparit ovat erittäin hyödyllistä tietoa, joten ne on nyt lisätty jutun loppuun lukijoiden avuksi.

    Mukava kuulla, että tiedotus koetaan tarpeelliseksi. Senhän takia tätä työtä ylipäänsä tehdään. 🙂

    Parhain terveisin
    päätoimittaja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän