Ultimaten halli-SM-finaalit tänään!

17.3.2012 / Ultimaten hallisarjan SM-finaalit pelataan tänään lauantaina Tampere-Areenalla.

Lue ultimate.fin etusivulta joukkueiden ennakkotunnelmat ennen finaalia ja virittäydy tunnelmaan. Tervetuloa seuraamaan huippupelejä joko katsomoon tai mahdollisuuksien salliessa livestreamin ääreen:

Livestream lähetetään teknisten rajoitteiden sen salliessa streamauspalvelu Justin.tv:n kautta, ja osoite pelien katseluun on: http://www.justin.tv/ultimatefi/

Disclaimer: Ultimate.fi ei takaa livestreamin toimivuutta koko finaalipäivän ajan, ja pahoittelee jo etukäteen katkoista tai kuvaongelmista mahdollisesti aiheutuvaa harmi(tust)a. Streamaus on Suomen ultimatessa ensimmäistä kertaa käytössä, ja vapaaehtoiset työskentelevät kovasti, jotta stream saataisiin toimimaan mahdollisimman monia nettikatsojia tyydyttävällä tavalla.

Nettilähetyksissä on mahdollisuuksien mukaan mukana myös kommentaattori.

Pelien tuloksia voit seurata lähes livenä Pelikoneesta otsikon ”Pelatut pelit” alta. Lopputulokset näet myös nopeasti ultimate.fin etusivun Tulospalvelun kautta.

Finaalipäivän ohjelma:

13:00 Naiset Pronssi: Atletico 1 – Team 1
14:00 Avoin Pronssi: Karhukopla – Saints
15:00 Juniorit Finaali: Saints All Stars – Salko
16:00 Naiset Finaali: Länsiviima – UFO 1
17:00 Avoin Finaali: Otso – UFO Masters
18:00 Palkintoseremoniat
Finaalibileet: Groove Bar & Cellar, Aleksanterinkatu 22, Tampere klo 21 ->

Liput 5 e ovelta. Alle 12 v. lapset ilmaiseksi.

1 KOMMENTTI

  1. Ihan huippuhyvä idea, että finkut pääsi kattomaan netin kautta! Tarkoitus oli vääntäytyä ihan paikan päälle katsomaan pelejä, mutta onneksi myös kotisohvalta pääsi tunnelmaan kiinni. Näin jäi enemmän aikaa valmistautua bilettämään finalistien kanssa illalla! 😉

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän