Liitto vaihtanut vakuutusyhtiötä – Aika maksaa jäsen- ja vakuutusmaksut

15.4.2012 / Suomen Liitokiekkoliitto ry on vaihtanut vakuutusyhtiötä Tapiolasta Pohjolaan. Uusi vakuutusmaksu on yli 16-vuotiaille 55 euroa ja alle 16-vuotiaille 13 euroa. Vakuutus – kuten myös vuoden 2012 jäsen- ja lisenssimaksut – ovat myynnissä Sporttirekisterissä ja vakuutusehdot sekä tuoteseloste löytyvät myös sieltä.

Uusi jäsenyys-, lisenssi- ja vakuutuskausi alkoi 1.4.2012 ja kausi päättyy 31.3.2013. Vakuutus on voimassa uusin turvin 1.4.2012 alkaen, kun se on maksettu huhtikuun aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 31.3.2013.

Huom! Tammikuun 1.1.2012 jälkeen ostetut jäsenyydet ja lisenssit ovat voimassa 31.3.2013 saakka.

Näin pääset ostamaan vakuutuksen ja maksamaan jäsen- ja lisenssimaksut:

Jäsenmaksuihin ja lisensseihin pääsee Jäsenyys-välilehden alta > Jäsenmaksut ja lisenssit. Sivun alareunassa on Sporttirekisterin linkki “tästä jäsenyyden, lisenssin ja vakuutuksen ostoon”. Linkki vie sinut edelleen Sporttirekisterin kirjautumissivulle. Täytä lomakkeeseen kaikki kohdat, tällöin Sporttirekisterin pitäisi tunnistaa sinut (mikäli olet siis jo aikaisemmin kirjautunut rekisteriin). Voit myös kirjautua sporttirekisteriin “kirjaudu” linkistä. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi (lisenssinumero). Salasanasi olet saanut ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä.

Kun olet valinnut itsellesi sopivan lisenssituotteen, näytölle ilmestyy lasku. Voit maksaa laskun omassa verkkopankissasi. Muistathan käyttää laskussa olevaa viitettä, niin maksu kirjautuu oikealle henkilölle.

HUOM! Mikäli et jostain syystä ota itsellesi liiton tarjoamaa lisenssivakuutusta, muistathan tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi, että oma vakuutuksesi kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet vahingot. Liitto ei suosittele pelaamista ilman voimassa olevaa vakuutusta.

Kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä liiton toiminnanjohtajaan, info(at)liitokiekkoliitto.fi.

Teksti: Jarna Kalpala / SLKL

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän