Junioreiden MM-kisat päätökseen Irlannissa

19.8.2012 / Junioreiden MM-kilpailut 2012 saatiin lauantaina päätökseen Dublinissa. Tyttöjen U20-sarjassa kultaa otti Kolumbia, joka voitti finaalissa USAn 14-10. Poikien sarjassa sijoitukset menivät päinvastoin, sillä kultaa otti USA ja hopeaa Kolumbia.

Suomen pojat sijoittuivat turnauksessa lopulta 17:nneksi. Joukkueita sarjassa oli 20, ja pojat peittosivat viimeisessä pelissään Uuden-Seelannin. Tyttöjen sijoitus puolestaan oli 15. eli viimeinen. Viimeisissä peleissään tytöt hävisivät Israelille sekä vain maalilla jo kerran voittamalleen Irlannille.

Kuvaavaa on, että sekä tyttöjen että poikien sarjassa neljä parasta maata olivat samat, USA, Kolumbia, Kanada ja Saksa. Euroopan maista parasta juniorityötä on siis tehty näitä kisoja silmälläpitäen Saksassa. Aikuisten sarjoissa dominoiva Japani ei vielä ollut juniorikisoissa kärkikahinoissa.

Kaikkien junnukisojen tulosten tarkastelemista vaikeuttaa vielä sunnuntaina se, että kaikkia pelien tuloksia ei ole syötetty järjestelmään ja WFDF:n pelikone ei ole ajan tasalla.

Videolinkkejä junioreiden MM-kisoista

Junnutyttöjen peli Japania vastaan (Youtube) >>

Junnutyttöjen peli Irlantia vastaan (Youtube) >>

Tyttöjen semifinaalista Kanada-Kolumbia (Youtube) >>

 

 

-AM-

Ultimaten maajoukkueita tukemassa mm.:

Powerade    Tampereen kaupunki    Golla      IDEA-Rakennus Oy

Vivus.fi     OP-Pohjola Palokan Hammas Oy  BarTender Software

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän