Hallisarja: Avoimen C-sarjan voitto Tampereelle

20.1.2013 / Ultimaten hallisarjan avoimen C-sarjan viimeiset pelit olivat pääosin tasaisia otteluita 19.-20.1. Laukaassa. Karsintasarjaan selviytyvää joukkuetta arvuuteltiin pitkään maalierolaskemilla, mutta Tampereen yliopiston FreezeBees nousi lopulta selkeästi vahvimmaksi. Viimeisiin peleihin saakka sarjajatkosta kamppailivat Salko 2.0, CaUnT sekä FreezeBees, jotka pelasivat keskenään ristiin. Ratkaisijaksi nousikin yllättäen PUTI, joka oli kokenut tappion FB:lle ja Haudoille Kisakeskuksessa, mutta otti kolme voittoa ja lohkokakkosen paikan Laukaassa.

Liekö kyseessä ollut vastustajan aliarvioiminen, pelaajien liekkikerroin vai doping, jäänee arvoitukseksi. Neljän miehen ja kahden naisen PUTI ei näyttänyt merkkejäkään väsymyksestä, kun heitot kerta toisensa jälkeen napsahtivat perille. Joukkue hyökkäsi yhtenä rintamana ja  pisteitä valui tasaisesti jokaiselle. Kenttää dominoi erityisesti numero 9 Yrjänä Hynninen, jonka pituusylivoima ja itsevarmuus olivat myrkkyä muille.

Päivän suurin voittaja oli kuitenkin tamperelainen FreezeBees, joka vei lohkon neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla. Heidän kompatuskivenään oli paikallisvastus CaUnT, jolle FB lahjoitti viiden maalin kaulan pelin alkuun. FB punnersi itsensä pisteen päähä pariin otteeseen, mutta voittoon asti rypistys ei kuitenkaan riittänyt. Päivän muut pelit joukkue hoiti varmuudella ja lähtee karsimaan paikasta B-sarjassa, jossa vastaan asettuvat Lempäälän Kisa, UFBG sekä JSW.

Lohkon kokonaissijoitukset:
1. FreezeBees
2. PUTI
3. Salko 2.0
4. CaUnT
5. Haudat
6. Disquitos Jr.

Kuvia päivästä on nähtävillä Ultimate.fin Facebook-ryhmässä.

Teksti ja kuvat: Ultimate.fi / Ari Ojanperä

1 KOMMENTTI

  1. Turha on toimittajan doping epäilyjä nostaa esiin, kun siitä ei ole mitään näyttöä. Turha sitä alkaa spekuloida aika kun joku saa hyvän suorituksen aikaiseksi. Ultimatessakin kuitenkin testaus pyörii niinkuin muissakin lajeissa.

  2. Puhtaat jauhot pussissa,

    en ollenkaan epäile Pussin Tiristäjien puhtautta enkä varsinkaan pelikuntoa. Mielestäni joukkue pelasi pieneen rinkiinsä nähden loistavasti. Doping-heitto oli allekirjoittaneen tapa kadehtia kovakuntoisempia urheilijoita (varsinkin sitä, jolla oli triathlonin suorittamisesta viestivä t-paita).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän