Otso jälleen mestari, Team teki naisissa historiaa

9.3.2013 /  Ultimaten SM-mitalit jaettiin tänään Pasilan urheilutalolla. Finaaleja oli seuraamassa lähes parisataa katsojaa. Avoimen sarjan mestaruuden vei jälleen Espoon Otso, mutta naisissa mestari vaihtui, kun Helsingin Team voitti seurahistoriansa ensimmäisen SM-kullan. Junioreiden mestariksi pelasi Lempäälän Kisa.

Hopeamitaleille jäivät avoimessa UFO, joka kärsi hyökkäyksen epävarmuudesta, naisissa Viima, jonka itsevarmuus ei vetänyt vertoja Teamille, ja junioreissa SOS, joka jäi fyysisyydessä jälkeen LeKistä.

Pronssimitaleita juhlivat avoimessa toistamiseen peräkkäin  Saints ja naisissa tiukan ottelun vienyt Atletico.

Lisää finaaleista pian, ja tulokset Pelikoneessa.

Suuret onnittelut  tuoreille SM-mitalisteille!

1 KOMMENTTI

1. Oliko kulta Teamille historian ensimmäinen? Ei ainakaan, jos kaikki mestaruudet huomioidaan, onhan miehillä ainakin ulkomestaruus. Tarkistaisin myös, että onkohan Teamin naisilla myö mestaruus/mestaruuksia 80-luvulta? Aloitteln itse tuolloin Teamissa ja silloin Team oli naisten kärkeä. Oletteko tarkistaneet tämän?

Bobi varmaan osaisi vastata tähän.

Tietysti näille pelaajille kulta oli ensimmäinen.
    Terv. Sude

2. Tarkoituksena oli kertoa, että mestaruus on Teamin Hanna Öunapin (finaalin MVP) mukaan naisten seurahistorian ensimmäinen, ainakin sisällä. Tarkempia tietoja vanhoista mestaruuksista otetaan mieluusti vastaan, ja joku liitokiekkoliitto.fin vanhoja tilastoja jo kyselikin – niihin ei tällä hetkellä ole pääsyä mutta Liitosta selvitetään asiaa.

3. Tommin laittaman tilaston mukaan Team olisi voittanut naisten sisäsarjan 1990. Samana vuonna Teamin ryhmä voitti myös Winterstofen ja kv turnauksen Belgiassa. Ulkomailla pelasimme nimellä Team Finland, koska mukana oli muutama muunkin seuran jäsen. Eli otsikkko ei ihan antane oikeaa kuvaa seuran historiasta. Mutta kaukaa pitää hakea ed. mestaruutta, että siinä mielessä taika kyllä vihdoin murrettiin. Ja Teamin nykyinen joukkue ansaitsee kaiken kunnian suorituksestaan ja Hosu ansaitsee MVP:N, se on selvä!

4. Ja vaikka noi Tommin laittamat tilastot ovat meikalaisen sivuilla, on niiden alkupera liiton vanhoilta sivuilta. Pitais varmaan siirtaa ne takaisin liiton sivuille, anhojen sivujen kadotessa kopsasin ne vain pikaisesti omalle serverilleni, jotta tilastot pysyisivat tallessa edes jossakin

Hmm.. ja nakojaan pitaa hiukan paivittaa niita saman tien (otsikot kuntoon ja viimeisimmat mestarit ylos 🙂