LeKi ja SOS junioreiden SM-finaaliin

SLKLJunioreiden SM-kisat pelattiin Lempäälässä 18. elokuuta viiden joukkueen voimin. Turnauksessa pelattiin kaikki muut pelit paitsi finaali, joka ratkaistaan miesten ja naisten SM-finaalien kanssa Brahen kentällä Helsingissä 14.9. Finaaliin pääsivät LeKi ja SOS.

Turnauksessa pelattiin yksinkertainen round robin 5vs5-formaatilla.  Kisojen ennakkosuosikki LeKi oli kotiturnauksessaan odotettuakin vahvempi voittaen kaikki neljä otteluaan maalierolla 52-13 ja marssien vakuuttavasti SM-finaaliin. Tiukimman vastuksen Lekille antoivat odotetusti SOS ja EUC, mutta näistäkin otteluista kirjattiin suhteellisen selkeät lukemat lempääläläisten eduksi.

Turnauksessa nähtiin myös kahden erittäin positiivisen tulokasjoukkueen esiinmarssi, kun ViRHe Vihdistä ja T.U.F.F. Toijalasta saapuivat mittaamaan tasoaan SM-kisoihin. Tällä kertaa tulokkaista ei – ajoittain erittäin mallikkaasta pelistä huolimatta – vielä ollut haastamaan kokeneempia mitalijoukkueita, mutta molemmista jengeistä huokuneesta peli-ilosta ja meiningistä on helppo uskoa, että kumpikaan seura ei varmasti ole vielä sanonut viimeistä sanaansa junioritoiminnan osalta.

Päivän viimeisessä ottelussa SOS:n ja EUC:n välillä panoksena ei ollut enempää eikä vähempää kuin paikka SM-finaalissa. Pienellä ringillä liikenteessä muutenkin ollut EUC joutui loukkaantumisten vuoksi lähtemään otteluun ilman vaihtopelaajia, mikä loppujen lopuksi osoittautuikin ottelun ratkaisuksi. Vaikka EUC:n pitkä peli tuottikin useamman kerran tulosta, oli Sipoon nopea ja varma kiekonsiirtely lopulta väsyneille espoolaisille liikaa. Tasainen ottelu päättyi SOS:n eduksi lukemin 13-11 ja näin finaalitapahtumassa nähdään kevään sisäfinaalin uusinta Lekin ja SOS:n välillä.

Turnauksen tarkemmat tulokset päivittyvät lähiaikoina Pelikoneeseen.

Teksti: Carl Willandt

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän